GM lerin dikkatine !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

GM lerin dikkatine !

Mesaj gönderen sahinx60 »

merhabalar ben bu oyuna yeni basladım 4 ay falan oluyor daha önceden bir kaç online oyun görmüsümdür :) burdaki sorun itemleri satarken yasıtarak satıyoruz ve piyasa pek yüksek.Bazı arkadaslar fiat bilmeden çöp itemlere çok para veriyor.Benim sizden isteğim banka usulu bir satıs yeri olsa orda herkes bir fiyat bicip satsa ihtiyacı olanda gelip alsa ne güzel olur kıyamet vaktınde biraz olsun insanların yüzü gülerdi demi :lol:
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GM lerin dikkatine !

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

sahinx60 yazdı:merhabalar ben bu oyuna yeni basladım 4 ay falan oluyor daha önceden bir kaç online oyun görmüsümdür :) burdaki sorun itemleri satarken yasıtarak satıyoruz ve piyasa pek yüksek.Bazı arkadaslar fiat bilmeden çöp itemlere çok para veriyor.Benim sizden isteğim banka usulu bir satıs yeri olsa orda herkes bir fiyat bicip satsa ihtiyacı olanda gelip alsa ne güzel olur kıyamet vaktınde biraz olsun insanların yüzü gülerdi demi :lol:
bir nevi k.online gibi birşey istiyorsun böyle birşey biraz zor ... İkv bi özelligide işte piyasayi takip etmek zorunda bırakmasıdır ;)
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

verdiğin öneriden yeni başladığın belli zaten.bu öneri 3 yıldır yapılıyor:)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Forumda konu açmadan önce lütfen forum kurallarımızı okuyunuz. viewtopic.php?f=52&t=18

Ayrıca önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden bildirebilirsiniz.

İyi eğlenceler...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön