1-) Eğer sende bu resimde yazılanları destekliyorsan bilelim ?
2-) Kimliğinde T.C. yazıyorsa bu konuya cevap ver yazmıyorsa inine geri dön :!:
3-) Sen bizim karşımıza çıkacak kadar adam değilsin sakın çıkma çıkarsan ezilirsin :!:
4-) Ya adam olur adam gibi durursun ; Yada bazı adam olmam diyen ama adam ettiğimiz adamlar gibi senide kafana vura vura adam ederiz :!: (İSTİKLAL MARŞIMIZI BAĞIRA BAĞIRA SÖYLETİRİZ SEN İSTEMEZSEN BİLE)
5-) Bilmem anlatabildimmi :?: Ayağını denk al :!: :!: :!: :!: :!:
Yaw kim oldugun önemli degil ama bu olay akşam gerçekleşti vede ws degildi,bir o kestiyse 1 ben kesmişimdir saymadım sayısını )).Yandaşlara bak hepsi üçkagıtçı bunların...)
bak vahit kardeşim atamızı sen temsil ediyorsan vay bizim halimize.sen ilk önce adam olacaksın sonra adamlık öğreteceksin cünkü 2 efelerx kestim diye konu açıyorsun ben seni kestiğimde tektim ve foto aldım aslında açacaktım konuyu bumu 2 efelerx kesen ezik die ama hava atmayı sevmem.ayrıca o yazıyı senin yazmadığını nerden bilelim herkez biliyorku çoklu bilgisayardan bağlantı kuruyorsun birinden yazıp diğerinden fotolamadığın nerden belli bize çamur atmayı bırakın oyun oynayın.dünkü olyda sıradan atax efelerx kapışmasıydı doğrudur ben nekadar kestiysem arkadaşta beni okadar kesmiştir.
açTığınız KoNu gayeT Saçma SavaşÇı biR KarakTerLe BüyüCü biR karakTer KesiP buRda Show YaPıyoNuz bide sonRa diYoki ben ne kadar kestiysem arkadaşta beni o kadar kesti madem oda seni kesti bu artisliklere ne gerek var adam senin gibi deil işte içiniz kötü 1 adam kesmiş hemen fotoları burda bnde geçenlerde Efelerxreis'in karizmasını 1oo'den 0'a indirdim ama burda FoToLarLa uğraşmadım saçma işler yapmayın zaten bunu aklı olan herkes anlayabilir
ATAX'LER EFELERX'LERDEN DAHA GÜÇLÜ BUNU KAFANIZA SOKUNN...
YETER FORUMU KİRLETTİĞİNİZ Bİ OYUN ALTI ÜSTÜ BIKTIM ATALAR EFELER KAPIŞMALARINDAN
sectory adam ol savaşçı büyücüyü tabi keser gelsin bakalım savaşçı nasıl kesçek bu arda gel karşındayım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
efelerxyildiz yazdı:konuyu açan kim ona dikkat et sonra burda öt tamammı guguklu kuş?
asLında o GugukLu kuşun Kim oLduğunu burda söyLerDim ama vereceğim cevaba bazılarının yaşı tutmaz küçük arkadaşlarda oynuyo bu oyunu bu yüzden söylemiyorum
Zaten senin kurduğun cümledende belli kaç yaşında olduğun muhattabım deilsin
yaş meselesine hiç girmeyelim çünkü kaybedersin.birde muhatap alıp cevap yazmazsan ayrıca sevinirim.konuyu açan bendeğilim bu bir.yanlış anlaşılmasın diye düzeltip atax yazdıgının duğru olduğunu söyleyen benim bu iki.konuyu anlamayıp yorum yapan sensin bu üç.suçlu olan benim çünkü sana senin seviyene inip cevap yazdım buda dört.