degerlı ıkv arkadaslarım yenı bır olusum ıcın yenı loncamız yakında acılacaktır...ne yazık kı loncaya alım olmayacaktır. hemen nedenını acıklıyorum sızlere .. ne yazık kı eskısı gıbı dostluk ve saygı yok suanda bunun ıcın loncamıza az sayıda secılmıs olan arkadaslarım,abılerım ve ablalarımızı sectık.. loncamıza davet ve tavsıye uzerıne alım yapıcagız ve 5 kısılık kuruldan olusan yonetımımız onaylarsa loncaya alım olcaktır....
loncamızı kurma amacımız sevdıgımız ve saydıgımız degerlı dost ve arkadaslarımızı bır arada tutmak magdur duruma dusurmemektır..loncamız ıcınde MADDİYAT VS gıbı seyler olması taktırde geregının anında yapılması ıcın elımızden gelenı yapıcagımıza ve KÜFÜRLÜ ARGO konusan uyelerımızın loncadan atılacagını soylemek ısterım.... en az bır karakterımızın arz olması yeterlı fakat lodos karakter olmaması sarttır...
haftada 1 genel toplantımıza ve hafta sonu etkınlıklerıne katılım mecburı olup katılmayanların SAVUNMASI alınacaktır..
süperxserseri
karakovalım
süperxfatihim
pusattt
pencekral
pertcii
ARZ LoncaSı GökTürkLeR yenı bır olusum ıcın .....
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARZ LoncaSı GökTürkLeR yenı bır olusum ıcın .....
Selam kurduğunuz GöKTüRKLeR loncasının arz kılanına hayırlı olmasını dilerim.Faydalı işler yapacağınıza inanıyorum. HAYIRLI OLSUN.
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
h.o yeni açilcak loncaniz. şu anki 5 kurul üyeside birbirinden iyi birileri heleki pertcii lodos görmesin karizmali karizmasiz tek başina daliyor
artik budaksizda pertcii yi görmediğim için seviniyom o varken maden çekemiyodum şimdi rahat çekebiliyom 
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
h. olsun eminim 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
-
- Acemi Savaşçı
Hayırlı olsun herkeze iyi günde kötü günde işallah 
ne yazık kı kac senedır oynayan arkaslarımız hala yenı formu bılmıyor
) ozellıkle uylerımızz mumkunse burdaya gelın 
işte beklediğim ahlaklı ve dürüst kişilerin bulunduğu bir loncayı kurmayı başaran selçuk kardeşimi tebrik ediyorum.
yönetimde bulunan kişiler ise bir birinden güzel ahlaklı ve yardım sever kişiler olmasıda beni mutlu ediyor .
bu zamanda kendini düşünen başkasını düşünmeyen oyuncular arasından üye alımları tavsiye ile olması gayet güzel bir uyğulama . Başarılarınızın devamını diliyorum .
Kalpaklı
Hırsızxavcısı
yönetimde bulunan kişiler ise bir birinden güzel ahlaklı ve yardım sever kişiler olmasıda beni mutlu ediyor .
bu zamanda kendini düşünen başkasını düşünmeyen oyuncular arasından üye alımları tavsiye ile olması gayet güzel bir uyğulama . Başarılarınızın devamını diliyorum .
Kalpaklı
Hırsızxavcısı
Hayırlı olsn selçk kardeşim başarılarınızın devamını dilerim. 
-
- Salgın Koruyucusu
:arrow: Şelcuk eziktir:) 2,5 yıldır oynarım form nedir bilmem resim nasıl koyuluyor buraya:)
- Sprayer24
- Salgın Koruyucusu
Herkese hayırLı oLsun önceLikLe Eğer aLım var ise Beni Değerlendirmenizi talep ediyorum.Eskilerdenım ama çarlarım çalındı. Llegolas , Raptorx
Vatan İçin Kan AkacakSa Dünyanın Şah Damarını Keseriz !
Sprayer...
Sprayer...