Turkcell numarası ile sobeden girebilen varmı??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Turkcell numarası ile sobeden girebilen varmı??

Mesaj gönderen efsane534 »

Turkcell numarasına sahip Sobee üyeliği ile oyuna girebilen varmı ben giremiyorum ama farklı bi numara ile giriyorum vodafone'dan girdim.Çarıma giremiyorum acaba Turkcell'de bi hatamı var ne oldu bilemiyorum.Şifremi değiştir dediğimde böyle bi üye yok diyor ama şifremi unuttum yaptığımda şifrem tel'e geliyor ama girmeye çalışıyorum yine aynı hata ile karşı karşıya kalıyorum. Yetkili birilerinden yardım bekliyorum.İKV desteğe mesajımı yolladım.
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Turkcell numarası ile sobeden girebilen varmı??

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

ben girebiliyorum Turkcell ile.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bende Turkcell im ve şuana kadar (Maşallah diyin :) :) ) hiç sorunum olmadı sobee üyelik geldiğinden beri giriyorum.
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Yukarda açıkladığım gibi acaba bazı sorularıma cevap verebilirmisiniz?
1-Bugün saat 2 civarlarında Sobe üyeliğim ile oyuna giriş yaptım ancak saat 6 civarlarında oyuna girmeye çalışdığımda malesef kullanıcı adı ve şifrem yanlış dedi.Eksiksiz bir şekilde girmeme rağmen yanlış yine
2-Bu durum ile karşı karşıya kaldığımda ilk işim acaba şifrem yanlış mı dedim.Şifremi unuttuma girdim numaramı yazdım ve gönderdim telefonuma gelen şifre ile daha önceki şifrem aynı tekrar girmeye çalışdım ancak yine yanlış dedi
3-Bu seferde şifremi değiştirem dedim her neyse girdim numaramı filan yazdım yeni şifremide yazdım bu seferde böyle bir üye yok dedi. İşte yazısıda bu:Girmiş olduğunuz bilgilere sahip bir üye bulunamadı.
Teşekkür Ederiz
4-Benim anlamadığım neden böyle bir üyelik yoksa şifremi unuttum dediğimde cep telefonuma şifrem geliyor.?
En son efsane534 tarafından 01 Nis 2010 20:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Biz de evi taşıdığımız için abim karakterleri Sobee'ye aktardı ve Turkcell'le uynuyoruz. Şimdi tekrar TTNet'e geçecez de cevap alamıyoruz. Şimdi yazdığın maddeler hakkında da bir şey diyemem.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen nuhyec »

laptopdan mı oynuyorsun Fn tusu açıkmı yada söle yap şifreni bi not defterine yaz ordan kes yapısdır öle girmeyı dene.
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön