1-Yazı tipi ve yazı renkleri birebir aynı
2-Bir önceki mesajlara bakarsanız genellikle i yerine ı kullanmakta.Bazı kısımlarda sadece i harfi kullanılmış. Tıpkı bu konudada olduğu gibi..
3-Açtığı en son konunun adı şöyle "Yönetim içeri Bu haksızlık ...!!!"(viewtopic.php?f=32&t=14160) Şimdiki konu başlığınada bakalım "Ucube^Ulubya Eekeksenız içeri lan p**ler ...!!!" Farkındaysanız iki konu başlığında konun ismi yazıldıkdan sonra bir boşluk bırakılmış üç nokta ve üç ünlem işareti kullanılmıştır. (İnsan bu kadar acemi olurmu ya
4-Bazı konularda imza yeri yerine (kırmızı renkte) normal ileti kanalına yazı çar isimlerini yazmıştır.Tıpkı şuraya adresi yazdığı gibi
5-Buse çarındayken sıkça kullandığı kelime "söylüyorum" yerine "söluyom" bu konudada kullanmış
6-Ayrıca hesap yeni açılmış. Soruyorum yukarda yazılan sözde busenin kuzeni olan hüseyin oyunu buseye başlatmış Şimdi bu adam oyunu çok iyi bilmekte ve buna göre %100 forumuda kullanmayı bilmektedir. Peki bu adam bu güne kadar neden çıkıpda busenin hakkında en ufak bir yorumda bulunmadı kendi forum hesabıyla.! Yada neden bu konuyu kendi hesabıyla açmadı ?
7-Bu adam sözde delikanlı çıkmış saydırmış bize.! (buna delikanlılık denilmez bişey denirde neyse
(Bu maddelerin doğru olduğunu en azından forum siteleri hakkında iyi bilgisi olan arkadaşlar için inanmak zaten sorun olmayacaktır.
Bu kadar şeyin tesadüf olması imkansız.! Şayet bu konuyu Buse Çarını kullannan veya leyla bu ikisinden birinin açmadığına hala idda ediyorlar ise Namusu ve şerefi üzerine gelir burada yemin ederler biz açmadık diye konu kapanır. Azcık Allah korkusu varsa yalan söylemezler.!
Not: Bir dahakine kuzeniyim diye yazıcaksan yazı rengi yazı tipi ı yerine i kullan. Diğer konulardaki telafuz ettiğin kelimeleri bu konuda yazma belki inanan arkadaşlar olurda seni desdekler