ama güzel zırhalrSenfony yazdı:biraz daha net bi görüntü yakaladım, saygılar![]()
Beklenen Büyücü Zırhı Bu Olabilirmi ??
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Beklenen Büyücü Zırhı Bu Olabilirmi ??
Nasıl yani, iki farklı mı büyücü zırhı var?veym2 yazdı:1 le 3 büyücü 2 şifacı savaşçı zırhı yok ordaSenfony yazdı:biraz daha net bi görüntü yakaladım, saygılar![]()
1 Büyücü Zırhı'nın arkadan görünüşü 3'te önden deme sakın.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

complex yazdı:Nasıl yani, iki farklı mı büyücü zırhı var?veym2 yazdı:1 le 3 büyücü 2 şifacı savaşçı zırhı yok ordaSenfony yazdı:biraz daha net bi görüntü yakaladım, saygılar![]()
sallamış ya çok garip ve .. neyse:D
saçmalama 1. büyücü (GB-Ampilifikatör) 2. şifa(Nefs-i Müdafa -Sarmaşık) 3. savaş (Gece Zırhı)
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Gm deki zırhları gördüm için. 1 .büyücü Lethander de gördüm. 2. şifacı Birisiydi ama .... 3. YENİ
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:Nasıl yani, iki farklı mı büyücü zırhı var?veym2 yazdı:1 le 3 büyücü 2 şifacı savaşçı zırhı yok ordaSenfony yazdı:biraz daha net bi görüntü yakaladım, saygılar![]()
saçmalama 1. büyücü (GB-Ampilifikatör) 2. şifa(Nefs-i Müdafa -Sarmaşık) 3. savaş (Gece Zırhı)
sallamış oldugu belli çünkü dikkatinizi çekerim 1 . de bi tane kolluk yeri var 3 . de 2

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
:mrgreen: Yha onu bunu geçinde en güzeli ne olcak biliyonus mu büyücüler artık yenilmez olucak süperrrr :mrgreen: artık buzla 25 canınafln indiririz normal zırhlı bir savaşçıyı
Ottomanxölümsüz anısına
Tam tersi olmasın?erasde yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:Nasıl yani, iki farklı mı büyücü zırhı var?veym2 yazdı:1 le 3 büyücü 2 şifacı savaşçı zırhı yok ordaSenfony yazdı:biraz daha net bi görüntü yakaladım, saygılar![]()
sallamış oldugu belli çünkü dikkatinizi çekerim 1 . de bi tane kolluk yeri var 3 . de 2
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ