Furkan Kardeşime kefilim Kendisi Düzgün bir insandır bunada eminim Bazı tartışmalara girsede iyi huylu sessiz birisidir Reelde tanıdğpım kadarıyla Çarlarımı emanet edecek kadar güvendim Yeri geldi haşlık verdim (okul haşlığı xP) Sevimli tatlı bi çocuktur .
Asabüyü'ye gelince ortak olduğu çarlardandır . Arkadaş grubu olarak Kasıyorlar bildiğim kadarıyla ?

Perfecthmagican Buraya !!!!
Re: Perfecthmagican Buraya !!!!
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

- morukkelleci
 - Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

aldınız mı cevabınızıMegaxSouL yazdı:Furkan Kardeşime kefilim Kendisi Düzgün bir insandır bunada eminim Bazı tartışmalara girsede iyi huylu sessiz birisidir Reelde tanıdğpım kadarıyla Çarlarımı emanet edecek kadar güvendim Yeri geldi haşlık verdim (okul haşlığı xP) Sevimli tatlı bi çocuktur .
Asabüyü'ye gelince ortak olduğu çarlardandır . Arkadaş grubu olarak Kasıyorlar bildiğim kadarıyla ?
- TheBanshee
 - İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat

Arkadaslar asabüyücü ben,m yan çarımdır ben burak Teskilatta Biller Ben O Perfectmagecian ı Okuldan Tanıorum Ona Sifremi Vermiştim Oda Milete Betayım Die Haa Atıordu Şimdi Çarın Şifresini Değiştrdim Onun Değildir O çar KANMAYIN !é!!!

๑۩۞۩๑βяүaη๑۩۞۩๑
okulmu bana yaş 21 demişdi :shock: :?:TheBanshee yazdı:Arkadaslar asabüyücü ben,m yan çarımdır ben burak Teskilatta Biller Ben O Perfectmagecian ı Okuldan Tanıorum Ona Sifremi Vermiştim Oda Milete Betayım Die Haa Atıordu Şimdi Çarın Şifresini Değiştrdim Onun Değildir O çar KANMAYIN !é!!!
seni yemişler len kandırmışlar seniKaRASiS yazdı:okulmu bana yaş 21 demişdi :shock: :?:TheBanshee yazdı:Arkadaslar asabüyücü ben,m yan çarımdır ben burak Teskilatta Biller Ben O Perfectmagecian ı Okuldan Tanıorum Ona Sifremi Vermiştim Oda Milete Betayım Die Haa Atıordu Şimdi Çarın Şifresini Değiştrdim Onun Değildir O çar KANMAYIN !é!!!
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}

*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
dayanamam burak kandırmışlar seni=)KaRASiS yazdı:okulmu bana yaş 21 demişdi :shock: :?:TheBanshee yazdı:Arkadaslar asabüyücü ben,m yan çarımdır ben burak Teskilatta Biller Ben O Perfectmagecian ı Okuldan Tanıorum Ona Sifremi Vermiştim Oda Milete Betayım Die Haa Atıordu Şimdi Çarın Şifresini Değiştrdim Onun Değildir O çar KANMAYIN !é!!!
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"

sizde iyice keriz yapdınız beni anlamışdım zaten öyle bişey olmadığını yorumlardan ve espiri yapamayışından belli oluyorFuNdaa yazdı:dayanamam burak kandırmışlar seni=)KaRASiS yazdı:okulmu bana yaş 21 demişdi :shock: :?:TheBanshee yazdı:Arkadaslar asabüyücü ben,m yan çarımdır ben burak Teskilatta Biller Ben O Perfectmagecian ı Okuldan Tanıorum Ona Sifremi Vermiştim Oda Milete Betayım Die Haa Atıordu Şimdi Çarın Şifresini Değiştrdim Onun Değildir O çar KANMAYIN !é!!!
- TheBanshee
 - İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat

Ben asabüyücü Perfectmagican la bir alakam yoktur...

๑۩۞۩๑βяүaη๑۩۞۩๑
asalıbüyücü ilede alakan yok dimi o hıyarı gördüğüm yerde boğasım var xDTheBanshee yazdı:Ben asabüyücü Perfectmagican la bir alakam yoktur...

- Perfectmagician
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran

konuyu baştan anlatim çar arkadaşla ortak çar ve perfectmagician onun şifresini bilmediği çar ve o çarıda bilmior onuda sölim ben bu adarını sölim anlayan anlar...

Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...