1-) Dumansız hava sahası ( Tılsımda duman loncası olarak geçiyormuş isimleri )
2-) Zamansız öten horozun başı kesilir (Bu aralar durulsalarda çok ötüyolar )
Adamlar bizden birini görünce topluca dalıp kesiyorlar
Biz onlardan kesince reis barış olduğunu söyledi neden kesiyorsunuz diyorlar
Yineliyorum : Konuşmak yok sadece kesmek var
Bak beyzade sen rahat duruyorsun bişi demiyorum.Burdan bişi yazarsın tersime gelir oyunda dalarım neden daldın deme dogru düzgün oyununu oyna papaz olmayalım!
Oceans yazdı:Bir kere o yazıyı ben yazdırmadım kafana göre şeyler uydurup durma.2.si yaş grubunuzu biliyorum diyorsun.Yaşım 17 akıl yasta değil baştadır sen salaksın belki bilemezsin.3.sü *****ben loncamdan hiçbir şekilde ayrılmam***** bizim loncadaki adamlardan lonca olmaz diyorsan sizden insan bile olmaz.Birde şunu diyeceğim.Bana geçen senin lonca başkanını 3-0 yendim dedin.O 3 4 ay önceymiş erkeksen gel şimdi karış.Birde yine geçen çapulcularını toplayıp toplantı yapıyorum diyorsun.Ulan meteorun tam ortasında toplantımı olur.Yoldan geçerken hepiniz saldırdınız ama ben erkeğim kaçmadım.Sana sivride bekliyorum ws için dedm.Ben ws yi bıraktım artık maxım dedin.Lan it ozaman klan savaşlarında ne arıyon olm senin için fesat dışın zaten insan deil şerefsizin tekisin.
Ne ayaksın sen anlamadım Efelerle mücadele veriyon vede loncamdan ayrılmam diyon sonrada Efelere iyi münasebetler kuran loncaya gidiyon yazık çok yazık :?:
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Vahit olayı bilmeden konuşma oyunda gel ayrıntılı konusuruz.Tayfunla efelerxreis knk olsa bile onların lehine olacak hiçbir iş yapmam.Sakın unutma! oyunda ayrıntılı konusuruz!
Oceans yazdı:Vahit olayı bilmeden konuşma oyunda gel ayrıntılı konusuruz.Tayfunla efelerxreis knk olsa bile onların lehine olacak hiçbir iş yapmam.Sakın unutma! oyunda ayrıntılı konusuruz!
Adım olcay ne yaparsan yap beni ilgilendirmez ama loncamdan ayrılmam diye yazı yazıpta ertesi gün bir başka loncaya geçiyorsun senle başlayan arkadaşlarına üzülüyorum neyse beni ilgilendirmez iyi oyunlar...
Bak sözlerine dikkat et ben ne yaptığımı biliyorum.Şuanda bunları senle konusacak vaktim yok.Tayfunda ne yapmaya çalıştığımı biliyor.Onun için sen bu işe karışma oyalanacak başka birşeyler bul!