selamlar arkadaslar konu cok guzel ama cok abartmayalim lutfen
ben efsun yerine item yaptim itemini size biraktim
buyrun Sa'd bin Ebi Vakkas (r.a) hakkinda bilgi
Okçuların pîri kabul edilen ve Allah (c.c.) yolunda ilk ok atma faziletinin sahibi, şanlı sahabi Sa'd bin Ebi Vakkas (r.a.)'ın İslam tarihinde güzide bir yeri vardır. İslam'ın gelişme sürecinin önemli savaşlarından biri olan Uhud Gazası'nın ölüm kalım mücadelesi verildiği en tehlikeli anlarında, Peygamberimiz (s.a.v.), Hz. Sa'd'a elindeki okları verip:"At, ya Sa'd at! Anam babam sana feda olsun" buyurarak, ona büyük iltifatta bulunmuştur. Peygamberimiz'in (s.a.v.) daha önce kimseyi şereflendirmediği böyle bir iltifatla Hz. Sa'd hayatı boyunca iftihar etmiştir. Yine Resulullah Efendimiz(s.a.v.) bu savaşta kafirlere bin civarında ok attığı rivayet edilen Sa'd bin Ebi Vakkas'a "Allahım, onun attığını isabet ettir, duasını da kabul et" buyurarak sevince garketmiştir.
bu konuyu genel etkilesim sayfasindada gormek guzel olur
Sagilarimla Agrılı - Agrili
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
Hasar : 215 - 4564
Max Hasar : 568
Saldırı Hızı : 15.89
Zırh : 169.31
Kritik Vuruş : Paha Biçilemez
zuhahahahahaha ::=)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Savascihalil' e özel Sobenin Taktiri Hediyesi Sallama
sallama hızı: 100.
saldırı hızı : 150
saldırı: 333
Eskitme 90000/90000
fiyat: 999 milyon.
silaha özel örs masrafı: 3m
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )