SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!
SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!
Arkadaşlar forumda herkes görüyo üç tane zırh var.1. Büyücü 2. Şifacı 3. Savaşçı'dır.Savaşçı zırhı İsmet Bey'in üstündeki zırhtır farketmeyenler için söyleyeyim.Diğerlerinide Gm'lerde gördük.Saygılarla... TILSIM/Avşarprens-Avşarprensi
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!
Dostum ben pek emin olamadım .. Zırha baktığımızda gözüne kadar kapalı görüyoruz .. Yani Lodos muhafızının değişik bir versiyonu gibi olacağa benziyor ..
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Re: SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!
Selam,rapkolik yazdı:Arkadaşlar forumda herkes görüyo üç tane zırh var.1. Büyücü 2. Şifacı 3. Savaşçı'dır.Savaşçı zırhı İsmet Bey'in üstündeki zırhtır farketmeyenler için söyleyeyim.Diğerlerinide Gm'lerde gördük.Saygılarla... TILSIM/Avşarprens-Avşarprensi
Yukarıda Rapkolik adlı kullanıcı ile hiç bir bağlantım yoktur.Kendisi Tılsım Sunucusunda, ben Meran Sunucusundan oyuna devam etmekteyim.Lütfen karıştırmayalım.
Not: Yöneticiler, ayrılmış isimler listesi çıkarsa çok güzel olurdu !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !