SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapkolik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!

Mesaj gönderen rapkolik »

Arkadaşlar forumda herkes görüyo üç tane zırh var.1. Büyücü 2. Şifacı 3. Savaşçı'dır.Savaşçı zırhı İsmet Bey'in üstündeki zırhtır farketmeyenler için söyleyeyim.Diğerlerinide Gm'lerde gördük.Saygılarla... TILSIM/Avşarprens-Avşarprensi
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Dostum ben pek emin olamadım .. Zırha baktığımızda gözüne kadar kapalı görüyoruz .. Yani Lodos muhafızının değişik bir versiyonu gibi olacağa benziyor ..
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: SAVAŞÇILARIN YENİ ZIRHI!!!

Mesaj gönderen Rapkoliq »

rapkolik yazdı:Arkadaşlar forumda herkes görüyo üç tane zırh var.1. Büyücü 2. Şifacı 3. Savaşçı'dır.Savaşçı zırhı İsmet Bey'in üstündeki zırhtır farketmeyenler için söyleyeyim.Diğerlerinide Gm'lerde gördük.Saygılarla... TILSIM/Avşarprens-Avşarprensi
Selam,

Yukarıda Rapkolik adlı kullanıcı ile hiç bir bağlantım yoktur.Kendisi Tılsım Sunucusunda, ben Meran Sunucusundan oyuna devam etmekteyim.Lütfen karıştırmayalım.

Not: Yöneticiler, ayrılmış isimler listesi çıkarsa çok güzel olurdu !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön