FreedommakeR yazdı:Bunları ikv desteğe göndirdim bir fark yaratırmı bilmem ama sizlerle paylaşmak istedim.
1-Ermeydanlarında son kişi girip 2 grupta 6 kişi olunca 30 saniye den geri saysın ve savaş öyle başlasın. Oyuna son girenlerin pc yavas olduğunda daha son kişi görünmeden savas başlıyor grup kurmak zor oluyor.
2- Ermeydanı 1, 2 ve 3 sürekli hediyeli olarak kalsın.
3- Ermeydanı 4, 5, ve 6 asla dolmuyor tamamen boşlar bunlar kaldırılıp yerlerine yine 45-49 seviye için klan paralı ermeydanları gelsin.
4- Ermeydanı 8 var 1 e 1 savas için fakat oyuncuların kullanımına açık değil . Zaten ermeydanı büyük bir harita 1 e 1 savaş için uygun değil fakat daha ufak ve özel bir harita bir oda kadar tasarlanım pvp,vs (oyuncu oyuncuya karşı) savaşlar için uygulana bilir.
Örnek olarak /pvp 1 den /pvp 10 a kadar rast gele girip karşına rakip gelmesini beklersin. Karşına rakibin gelince ufak alanda savas baslar 3 yada 5 olan (hangisi arzu edilirse) kazanır. Giriş için yine klan parası istesin. Kaçınca yada kaybedince 500 klan parası gitsin. Kazanan tarafta 500 klan parası kazansın. İki taraftan biri ölünce ikisde başlama noktasına 100 Can 100 Kudretle geri gönderilsin.
5- Oyunun çok yoğun olduğu saatlerde ermeydanları yetişmediği için ve çok kişi ile savaşmayı sevenler için 12 ye 12 ermeydanı geri gelsin. (Düşmeler çok olacağından ödüllü ermeydanı formatında olsun ve ödül kazanan taraftan rast gele 2 kişiye çıksın böylece gruplarda az öldürdümdüm çok öldürdürdüm derdi olmaz)
sonuna kadar katılıyorum ıns yonetıcıler goz onunde bulundurur .
FreedommakeR yazdı:Bunları ikv desteğe göndirdim bir fark yaratırmı bilmem ama sizlerle paylaşmak istedim.
1-Ermeydanlarında son kişi girip 2 grupta 6 kişi olunca 30 saniye den geri saysın ve savaş öyle başlasın. Oyuna son girenlerin pc yavas olduğunda daha son kişi görünmeden savas başlıyor grup kurmak zor oluyor.
2- Ermeydanı 1, 2 ve 3 sürekli hediyeli olarak kalsın.
3- Ermeydanı 4, 5, ve 6 asla dolmuyor tamamen boşlar bunlar kaldırılıp yerlerine yine 45-49 seviye için klan paralı ermeydanları gelsin.
4- Ermeydanı 8 var 1 e 1 savas için fakat oyuncuların kullanımına açık değil . Zaten ermeydanı büyük bir harita 1 e 1 savaş için uygun değil fakat daha ufak ve özel bir harita bir oda kadar tasarlanım pvp,vs (oyuncu oyuncuya karşı) savaşlar için uygulana bilir.
Örnek olarak /pvp 1 den /pvp 10 a kadar rast gele girip karşına rakip gelmesini beklersin. Karşına rakibin gelince ufak alanda savas baslar 3 yada 5 olan (hangisi arzu edilirse) kazanır. Giriş için yine klan parası istesin. Kaçınca yada kaybedince 500 klan parası gitsin. Kazanan tarafta 500 klan parası kazansın. İki taraftan biri ölünce ikisde başlama noktasına 100 Can 100 Kudretle geri gönderilsin.
5- Oyunun çok yoğun olduğu saatlerde ermeydanları yetişmediği için ve çok kişi ile savaşmayı sevenler için 12 ye 12 ermeydanı geri gelsin. (Düşmeler çok olacağından ödüllü ermeydanı formatında olsun ve ödül kazanan taraftan rast gele 2 kişiye çıksın böylece gruplarda az öldürdümdüm çok öldürdürdüm derdi olmaz)
KATILIYORUM 1,2,3 EM HEDIYELI 4,5,6 DOLMUYOR ONLARIN YERINE KPLI GELSIN DAHA II OLUR!
EM 5 ve 6 kaLdırıLabiLir ama em 4 kaLdırıLmamaLı bnm kukLacıda 42 LwL çarım çaLındı we ara sıra em4 yapıoduk ayrıca çaLınmasına yakın zamanda bir hafta boyunca her gün birkaç tane em yapıoduk çok kişi war o yuzden öyLe birsey oLursa 4 kaLdırıLmamaLı ama em 5 ve 6 kesinLikLe kaLdırıLmaLı...
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
ilk 3 maddeni destekliyorum fakat şole bir durum var mmog oyunu yapmak oyle ucuz bır para tutmuyor sobee şirketi elinden geleni yapıyor bızım hayal bile edemeyecigimiz paraları harcıyor fakat henuz o kadar gelişmedi yani senin dedigin gibi /pvp1 ve /em1 gibi yerler olursa bunlar arasındakı hatlar karışabılır veya çeşıtlı hatalar ortaya cıkabılır ayrıca bu odaları yapmakta duşunuldugu kadar deıl 2 oyuncununun karşı karşıya gelmesı ıcın bu kadar buyuk kapsamlı bır proje tamamen zaman kaybı olur tabi bunlar benim duşuncelerim...
sevdaLi yazdı:ilk 3 maddeni destekliyorum fakat şole bir durum var mmog oyunu yapmak oyle ucuz bır para tutmuyor sobee şirketi elinden geleni yapıyor bızım hayal bile edemeyecigimiz paraları harcıyor fakat henuz o kadar gelişmedi yani senin dedigin gibi /pvp1 ve /em1 gibi yerler olursa bunlar arasındakı hatlar karışabılır veya çeşıtlı hatalar ortaya cıkabılır ayrıca bu odaları yapmakta duşunuldugu kadar deıl 2 oyuncununun karşı karşıya gelmesı ıcın bu kadar buyuk kapsamlı bır proje tamamen zaman kaybı olur tabi bunlar benim duşuncelerim...
kraall,,Maqqi,,sévdali // émRé
Zaten benim bildiğim hali hazırda bu şekilde bir oda var. Kan kapanı etkinliğinde kullanılmış sanırım. Ayrıca her ermeydanı her yeni girilecek yer için ayrı bir server kiraladıklarını falan sanmıyorum. Maliyeti çok olucağını düşünmüyorum.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....