evtMcxsedo yazdı:Mustafa iyileşti mi haberi olan var mı?
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
MeGaxMuStafa
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Geçmiş oLsun Mustafa..
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- megaxsecond
- İskele Babası
Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.
Megaxblack
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
megaxsecond yazdı:Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.
tesekur ederım arkadaslar allah razı olsun artık cok dıkkatlı olcam motor sürürkenKaRASiS yazdı:mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
MeGaxMuStafa
-
- Kadim Hidra Avcısı
Megaxmustafa yazdı:megaxsecond yazdı:Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.tesekur ederım arkadaslar allah razı olsun artık cok dıkkatlı olcam motor sürürkenKaRASiS yazdı:mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
Motoru sen mi kullandın
artis artis sürmessin artıkMegaxmustafa yazdı:megaxsecond yazdı:Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.tesekur ederım arkadaslar allah razı olsun artık cok dıkkatlı olcam motor sürürkenKaRASiS yazdı:mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
-
- Kadim Hidra Avcısı
Megaxmustafa yazdı:megaxsecond yazdı:Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.tesekur ederım arkadaslar allah razı olsun artık cok dıkkatlı olcam motor sürürkenKaRASiS yazdı:mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
Babasını Arıyorum Telefonu Açmıyor Bende bir bilgi Alamadım Arkadaşlar
Kaza Nasıl oldu soranlar var açıklayayım Mustafa Ve Bir Arkisi Motorlan Gezerken Mustafanın Arkisi Motoru Süryomuş Tabiki O Hareket Çizmek İstemiş Ön Kaldırmış (Şahlandırmış Motoru ) Sonrada Mustafa Arkadan oldugundan Feci darbe almış Sürene bişey olmamış kolumu kırılmış ne ..
Yazan : ZEYDAN
MegaxMustafa sana karşı bi hard niyetim yok ama ikinizden de farklı yorumlar geldi
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
Vandervaart yazdı:Megaxmustafa yazdı:megaxsecond yazdı:Geçmiş olsun mustafa.Aramıza yeniden hoş geldin.tesekur ederım arkadaslar allah razı olsun artık cok dıkkatlı olcam motor sürürkenKaRASiS yazdı:mustafa kardeşim geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış çok sevindim daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
Babasını Arıyorum Telefonu Açmıyor Bende bir bilgi Alamadım Arkadaşlar![]()
![]()
Kaza Nasıl oldu soranlar var açıklayayım Mustafa Ve Bir Arkisi Motorlan Gezerken Mustafanın Arkisi Motoru Süryomuş Tabiki O Hareket Çizmek İstemiş Ön Kaldırmış (Şahlandırmış Motoru ) Sonrada Mustafa Arkadan oldugundan Feci darbe almış Sürene bişey olmamış kolumu kırılmış ne ..
Yazan : ZEYDAN
MegaxMustafa sana karşı bi hard niyetim yok ama ikinizden de farklı yorumlar geldi
Zeydan Yanlıs anlamıstır
MeGaxMuStafa