FOTOYA BAKIN:)
Re: FOTOYA BAKIN:)
hangi konuda tartışıp hangi konuda tartışmayacağımızı sizlerden öğrencek değiliz hele bunu söyleyenler olarak her konuya gereksiz yorum yapıp sırf inat uğruna post kasanlardan öğrencek hiç değiliz bu forumu tüm ikv camiasi kullansın die yapmışlar bizde bu kervana üyeyiz istediğimizi yazıp yazmamak bize kalmış birşey eğer gereksiz aşşağılayıcı iyi niyeti kötüye savuran yorumlarda bulunuyorsak illaki bir yönetici görür veya şikat et burdan bana kakara kikiri yapma ...
espri yeteneğine hayranım ben bu pörfekin 
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
xDMyrmidon yazdı:espri yeteneğine hayranım ben bu pörfekin
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
tmm be sizede bişey söylenmiyor sanki düşmanız sizle baksana neler söylüyorsunuz düşmanmıyız sanki sizle he söyleyin ben sadece söyledim.... bundada bi kötü niyet yok uyarı alma die söyledim...2.cisi ben inadıma post kasmak için konuları kirletmiyorum...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
tamam heycan yapma 
dikkat ettiysen senin yorumunu alıntı yapıp cevap yollamadım genelleme yapdım üstüne alınmışsınPerfectmagician yazdı:tmm be sizede bişey söylenmiyor sanki düşmanız sizle baksana neler söylüyorsunuz düşmanmıyız sanki sizle he söyleyin ben sadece söyledim.... bundada bi kötü niyet yok uyarı alma die söyledim...2.cisi ben inadıma post kasmak için konuları kirletmiyorum...
kırdın çocuğu işte daha da gelmez :mrgreen:KaRASiS yazdı:dikkat ettiysen senin yorumunu alıntı yapıp cevap yollamadım genelleme yapdım üstüne alınmışsınPerfectmagician yazdı:tmm be sizede bişey söylenmiyor sanki düşmanız sizle baksana neler söylüyorsunuz düşmanmıyız sanki sizle he söyleyin ben sadece söyledim.... bundada bi kötü niyet yok uyarı alma die söyledim...2.cisi ben inadıma post kasmak için konuları kirletmiyorum...
çokda şeyimdeydi yani bu türk milletine iyilik yaramaz herşeyi biyerlerinden anlar ...Myrmidon yazdı:kırdın çocuğu işte daha da gelmez :mrgreen:KaRASiS yazdı:dikkat ettiysen senin yorumunu alıntı yapıp cevap yollamadım genelleme yapdım üstüne alınmışsınPerfectmagician yazdı:tmm be sizede bişey söylenmiyor sanki düşmanız sizle baksana neler söylüyorsunuz düşmanmıyız sanki sizle he söyleyin ben sadece söyledim.... bundada bi kötü niyet yok uyarı alma die söyledim...2.cisi ben inadıma post kasmak için konuları kirletmiyorum...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
benim yorumumu alıntı yapmadın ama ben uyardım sizi sadece yönetici uyarmasın die morduman gibi olmasın bu hesapta sana iyilik yaramıosa söle bidaha uyarmam seni düşmanın gibi konuşuon benle...KaRASiS yazdı:dikkat ettiysen senin yorumunu alıntı yapıp cevap yollamadım genelleme yapdım üstüne alınmışsınPerfectmagician yazdı:tmm be sizede bişey söylenmiyor sanki düşmanız sizle baksana neler söylüyorsunuz düşmanmıyız sanki sizle he söyleyin ben sadece söyledim.... bundada bi kötü niyet yok uyarı alma die söyledim...2.cisi ben inadıma post kasmak için konuları kirletmiyorum...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...