O zaman herkes büyücü,savaşçı açsın grvleride ah yaparsın1EngiN1 yazdı:İsteyen büyücü açsın isteyen savaşçı ŞİFACI karakterler oyunun ilk gününden beri var VAR OLMAYA da devam edicek ...
Çok Önemli Bir Konu-Şifacı arkadaşlarımdan destek bekliyorum
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Çok Önemli Bir Konu-Şifacı arkadaşlarımdan destek bekliyorum
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
Açıkcası hayallerim yıkıldı diyebilirim. Şifacımın üzerini iyileştirme + büyü kritik dizdim ve zırh da aynı şekilde olsa çok zevkli olur diyordum. Fakat şunu göz önünde bulundurmamışım. ŞİFACIYA VERİLEN GÖREV İTEMLERİ ÇÖP amaçlarını hala anlamış değilim umarım değiştirirler.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
zaten oyunda az şifacı var onlarına bıraktırcaklar sanırım
Arkadaşlar zwartan açıklama yaptı zaten bunlar sadece birkaç tanesi dedi yani max hasarlı olanıda olcak korkmayın 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
bende destekliyom biktim artik böyle işe yaramaz itemlerden artik millet görev itemleriyle carini dizerken biz şifacilar yine herzamnki paraylami dizecez itemlerimizi olmaz böyle bişey. asitciliği denedinizmi diyosunuzda arkadaşlar grup bölgelerinde sizler savaşirken biz savaşcilar oturamicamiz için sizlere can basacaz anca savaş sonu oturabilecez bizlerde sizlerin saldirdiği yaratiklara asit atalim verilen itemlerle kudret bile kalmaz bizde bence şifaci itemleri rezalet böyle itemler olmaz olsun.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
yaw asit hiç olmamış olabiliriz ama şöle mantıklı düşünün bakalım
full max hasar şifacı cn basmadan 1 uçan kesebilir. yani nereden baksanız bi 10 tane rahat keser ard arda
full büyü hasarı asit bir şifacı illa kudret kullanack vurduğu miktar ne bilmiorum atıorum en fazla vuracağı miktar 1800 olsun 4-5 defa vurması gerekiyor. 10 kudret gittiğini düşünün 50 kudret ard arda en fazla 2 tane keebilir kaldıki can basmasıda cabası bn yaratık keserim şifacımla ws atmam emde takılmam şifacımalda gayet iyi yaratık kesiorum maxlarımla bi yüc. zırh koymak çokmu zor bir şey yaaa yaa onuda geçtim dengesi bozulacak şifalar çok vuracak dielim o zaman ibni sina zırh koy nie büyü hasarı asit zehir bide bizim çöp tabirimiz olan max kudret koymuşlar 3 item
onlarıda geçtiiiiiiiiimmmmmmmm nie şifa zırhı hm çöp itemler hm 3 item üstelik 150 bin kp
büyü zırhında 4 item mevcut ve 120 bin kp bu yaptığınız büyük dengesizlik insanalrı şifadan soğutuosunuz bu gidişle kimse savaşcı veya büyücü açmaz aksine yemin ederimki oyuncu sayısını azaltmak için uraşmazsan en adiyim düzeltin şifayı bn asit istemiorum oyuncuların isteği daha önemli başlarım sizin dengenize yaa denge dionuz içine edionuz.
full max hasar şifacı cn basmadan 1 uçan kesebilir. yani nereden baksanız bi 10 tane rahat keser ard arda
full büyü hasarı asit bir şifacı illa kudret kullanack vurduğu miktar ne bilmiorum atıorum en fazla vuracağı miktar 1800 olsun 4-5 defa vurması gerekiyor. 10 kudret gittiğini düşünün 50 kudret ard arda en fazla 2 tane keebilir kaldıki can basmasıda cabası bn yaratık keserim şifacımla ws atmam emde takılmam şifacımalda gayet iyi yaratık kesiorum maxlarımla bi yüc. zırh koymak çokmu zor bir şey yaaa yaa onuda geçtim dengesi bozulacak şifalar çok vuracak dielim o zaman ibni sina zırh koy nie büyü hasarı asit zehir bide bizim çöp tabirimiz olan max kudret koymuşlar 3 item
onlarıda geçtiiiiiiiiimmmmmmmm nie şifa zırhı hm çöp itemler hm 3 item üstelik 150 bin kp
büyü zırhında 4 item mevcut ve 120 bin kp bu yaptığınız büyük dengesizlik insanalrı şifadan soğutuosunuz bu gidişle kimse savaşcı veya büyücü açmaz aksine yemin ederimki oyuncu sayısını azaltmak için uraşmazsan en adiyim düzeltin şifayı bn asit istemiorum oyuncuların isteği daha önemli başlarım sizin dengenize yaa denge dionuz içine edionuz.

________________________________________________________________________________
bnde çok şaşırdım büyücüye resmen şaheser verilmiş şifacıya rezillik verilmiş
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kötüdür kötüdür
valla denedim açıkcası berbat asitle kestim meran muhafızını full büyü asit itemle zehirle 1 tane zor oda çağrı yeteneği ile beraber maxlarla ard arda 4 tane kestim

________________________________________________________________________________
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Zwartan yazdı:Merhaba,
Heyecanınızı gayet iyi anlıyor ve ilginize teşekkür ediyoruz.
Özellikle şifacı eşyalarıyla ilgili olarak yapılan yorumlardan sonra şu ifadeyi hatırlatmakta fayda var:
"kazanabileceğiniz bazı eşyalar"
Yani sayfada gördüğünüz eşyalar, düşecek/üretilecek/kazanılacak eşyaların bazıları
Bir diğer önemli nokta da Nefs-i Müdafa ve Amplifikatör ün açıklamalarındaki klan parası ifadesi hatalıdır düzeltilecektir.
Bu iki eşya da Boss ların öldürülmesi sonucu düşebilecek eşyalardır. Klan parası ile satılmazlar.
İyi forumlar dileriz.
Darthwader
Ataxfilozof
Ataxfilozof