İşte Efelerden Ultrax Loncasına Düzenlenen Komplolar

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İşte Efelerden Ultrax Loncasına Düzenlenen Komplolar

Mesaj gönderen Ultraxreis »

Bu iki Fotografta kendi Lonca adamı Efelerxreis çarımı çaldı diye pm atıyor.

Resim
Resim

Bu Resmin cevabı aşagıdakı resimde.

Resim

Burda Ultraxros yanı adamım dediğim Efelerxreis den oLduğunu itiraf ediyor.ve Loncanızı Rezil edicem bu carla diyerek Loncamı lekelemeye çalışıyor.

Resim

Burda Bölgeden yazıyorum ve Efelerxreis in verdiği Cevap

Resim

Bence bu resimler Her Şeyi ifade edıyor. Loncam buyuk bi lonca olmayabılır ama en azından ben serefsız degılım senın gıbı serefıme laf soyletmıyorum. Efelerx Loncası boyle Arzlar ilk ıstemıyodu Efelerx Loncasını sımdı Efelerxreis item dagıtarak herkezı Loncasına cekdı. Serefınızı bı oyun ıcın satmayın oyun oynuyosanızda Delikanlı gıbı oynayın.
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İşte Efelerden Ultrax Loncasına Düzenlenen Komplolar

Arkadaşlar yazılar küçük ama resimlerde Hiçbir Oynama yoktur.
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Sunucuda herkes biliyor ne mal olduklarını...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Yazıların çoğundan hiçbir şey anlaşılmıyor. İstersen imageshack.us ya da www.hizliresim.com kullan.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Tayfun benide çağırdı efelerxreİT benim için çalış seni zengin yaparım aramızda kalır sen ve ben biliriz sadece bunu vs. gibi laflar söyledi.ama ne halt oldugunu bildigim için gitmedim.bunu burdan yazmak istemezdim ama zor durumda bırakıyorlar adamı.soylediklerimin kanıtı var arkadaşlar korkmayın kafamdan uydurmuyurum
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

viewtopic.php?f=32&t=14003&p=136021#p136021

Bu adreste yazılanlar belli oluyor.
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Oceans yazdı:Tayfun benide çağırdı efelerxreİT benim için çalış seni zengin yaparım aramızda kalır sen ve ben biliriz sadece bunu vs. gibi laflar söyledi.ama ne halt oldugunu bildigim için gitmedim.bunu burdan yazmak istemezdim ama zor durumda bırakıyorlar adamı.soylediklerimin kanıtı var arkadaşlar korkmayın kafamdan uydurmuyurum

İşte bu yüzden size düşmanım bni her zmn iftira ile yok etmeye çalıştınız.Oceans bana bölgeden ultralardan ayrıldığımı söylermisin bn onların ne m4l olduğunu anladım felan dediler.Amacları loncama girip ajanlık yapmaktı.Almadım loncama ve 2 gün snra yine Ultralarla beraberdi.Sizin yaş gurubunuzu biliyorum.Çnkü aranızda 6 tane adamım var.1 tane gitti bn öyle istedim.Ultra diye bi lonca yok.Bunu göstermek istedim size.Karşı karşıya gelip bir savaş çıktığında karşına sadece 1 gurup adamla çıkacağım çnkü sennde loncadan sandığın adamlar arz klanına geçip arkamda duracaklar.Artık bundan vazgeçtim nasıl istiyosan öyle takıl çnkü gerçektende bi hiçmişsiniz.Bana yaşım 19 dedin 16 yaşına girceğini öğrendim.
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ben mı senın Loncana gırmek ıstedım lan ezık bıde hale iftira atıyosun Efelerxbeyzade geLın falan dedı Sancak ta ıyı bı lonca falan olucaz dedı. Sunuda unutma ben tekte kalsam en buyuk dusmanım sensın bu arada yasın 19 dıyosun dıyosun ama sende 19 yasında oLcak kapasıte bıle yok cunku oyun ıcın serefını satıyosun ben serefını satan adama adam demem bu arada herkez kımın ne mal oldugunu bılıyor. Loncamı satan adam degildir. Adamım diye dolasıyosun bıde cevap yazıyosun yazık lan sana sen paranla falan herkezı kendıne cekmeye calısıyosun benım Loncamı kotulemey calısıyosun ama sunu unutma ALLAH her zaman dogrunun yanındadır sımdı kaybol Oyunda gorusucez .
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

olcaytoo yazdı:Sunucuda herkes biliyor ne mal olduklarını...
olcay forewer =)) adam dogru konusuor :D
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Bir kere o yazıyı ben yazdırmadım kafana göre şeyler uydurup durma.2.si yaş grubunuzu biliyorum diyorsun.Yaşım 17 akıl yasta değil baştadır sen salaksın belki bilemezsin.3.sü ben loncamdan hiçbir şekilde ayrılmam bizim loncadaki adamlardan lonca olmaz diyorsan sizden insan bile olmaz.Birde şunu diyeceğim.Bana geçen senin lonca başkanını 3-0 yendim dedin.O 3 4 ay önceymiş erkeksen gel şimdi karış.Birde yine geçen çapulcularını toplayıp toplantı yapıyorum diyorsun.Ulan meteorun tam ortasında toplantımı olur.Yoldan geçerken hepiniz saldırdınız ama ben erkeğim kaçmadım.Sana sivride bekliyorum ws için dedm.Ben ws yi bıraktım artık maxım dedin.Lan it ozaman klan savaşlarında ne arıyon olm senin için fesat dışın zaten insan deil şerefsizin tekisin.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓

“Genel Sohbet” sayfasına dön