oyunu cd ye aTTım ordan yuklemeyi denedim ordada kopyalama yaparken hata oluştu diyor (yoksay,yeniden dene,durdur)yazıo bende yoqsay diyorum.ama sonRa patch dolmuyor
bi yRdmcı oLabiLiRmisniz ?
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bi yRdmcı oLabiLiRmisniz ?
benim bilqisayaRım windows 7 ama oyunu yüklüyemiyorum karşıdan kopyalanamıyor yazıyor
:?
ops:
oyunu cd ye aTTım ordan yuklemeyi denedim ordada kopyalama yaparken hata oluştu diyor (yoksay,yeniden dene,durdur)yazıo bende yoqsay diyorum.ama sonRa patch dolmuyor
ne yapmam qeRekiyor bi söylermisiniz
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
Re: bi yRdmcı oLabiLiRmisniz ?
optik okuyucunda sorun olabilir orbit yada flashget gibi bir indirme yöneticisi kullanarak indirmeyi dene ( inndir.com gibi sitelerden bulabilirsin) veya flash diske alıp oradan kopyalamaya çalış yine olmazsa hdd üzerine kopyalama hakkına sahip değilsindir yani admin hesabı ile girmen gerekli sistemi kuran kişiye yüklet yanlız yükledikten sonra çalıştırmak için şurdaki: viewtopic.php?f=31&t=14093 konuyu oku. kolay gelsin

- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: bi yRdmcı oLabiLiRmisniz ?
saoL biLqi veRdiqin için
bende XP yapsam oLuRmuydu diye düşünüyoRdum.
bende XP yapsam oLuRmuydu diye düşünüyoRdum.
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz