Oyunda büyücüyü iyice abartılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Delixkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oyunda büyücüyü iyice abartılar

Mesaj gönderen Delixkurt »

Ceviz yazdı:Oksidant setimi tamamladıktan sonra her savaşçıyla ve büyücüyle vs atılır ;) Şifacıları hayvan ettiler siz büyücülere takılmışsınız , oksidant set ile neler yaparım neler şimdi ağzımın suyu aktı.

Dip Not : İroni falan yapımyorum , gayet ciddiyim.

Şifacı Full Hayyan + Oksidant İtemleri Takarsa Büyücüyü Bile Rahat Yatırır Bunu UnutmayaLım..!

efsane534 yazdı:Çok ama çok haklısın azıcık büyücü kullanmayı bilen adam gibi kişiler yaşadı valla +deneyimli olan ve üstündeki itemleri ile yakıcak ortalığı gibi gözüküyor.Büyücülerin canı az olabilir ama yanlarına sizi yaklaştırmadıkları zamanda kendinizi yerde bulabilirsiniz. :D

AhAhaha :mrgreen: :mrgreen:
Resim

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

Delixkurt yazdı:
Ceviz yazdı:Oksidant setimi tamamladıktan sonra her savaşçıyla ve büyücüyle vs atılır ;) Şifacıları hayvan ettiler siz büyücülere takılmışsınız , oksidant set ile neler yaparım neler şimdi ağzımın suyu aktı.

Şifacı Full Hayyan + Oksidant İtemleri Takarsa Büyücüyü Bile Rahat Yatırır Bunu UnutmayaLım..!

Şuan sadece hayyan setim var ve savaşçı , büyücü ayrımı yapmıyorum , emin olabilirsin. Oksidant ları sabırsızlıkla bekliyorum :D
Kullanıcı avatarı
Delixkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Delixkurt »

Ceviz yazdı:
Delixkurt yazdı:

Şuan sadece hayyan setim var ve savaşçı , büyücü ayrımı yapmıyorum , emin olabilirsin. Oksidant ları sabırsızlıkla bekliyorum :D

Helal Hoca.. I.K.V Gönül verdiysen Her İtemin Değerini BilecekSn ;) Hiç Bir Eleman Etkisiz-Boşyere Verilmemiş.
Resim

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

yüzde 30 zihin gelme ihtimalı var bizde
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Elinde ejder asası olan güçlüdür diye birşey yok.Yeni itemleri de gördüm fakat savaşçı mantıklı hareket ederse büyücülerin işi gerçekten zor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

efsane534 yazdı:Çok ama çok haklısın azıcık büyücü kullanmayı bilen adam gibi kişiler yaşadı valla +deneyimli olan ve üstündeki itemleri ile yakıcak ortalığı gibi gözüküyor.Büyücülerin canı az olabilir ama yanlarına sizi yaklaştırmadıkları zamanda kendinizi yerde bulabilirsiniz. :D
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Gokxyancy yazdı:suanki yetenek sistemine göre Savascılar üstün durumda artık bunada bisey demeyin eşitlenicek iste hic demeyinki büyücüler suan cok güclü itemi olan büyücü güclüdür . savascının itemi olmasa bile 1 durdurmayla zihine bakar usta hemen yatırır. ama büyücü öyle diyl bunlarıda düsün
Bu konuda yanılıyorsunuz ve durdurma nın zihin gelme ihtimali yüzde 25 yani yüzde 75 büyücü avantajlı.
Yeni yetenek sistemi bakalım ne göstericek sanırım artık savascı devri sona erdi.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

bora sen çok boş bi adamsın daha geçenlerde büyücüleri küçümseyen tavırda yazılar yazıyordun forumun farklı yerlerinde noldu olm az bi güncelleme gelcek die hemen foruma yönelme emin ol bu oyunun yöneticileri senden daha zekidir herşeyi tartıp ölçüp sunuyorlar ;)
Resim

xXFENOMENXx
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nuhyec »

o boss esyalarını kolay kolay kımseler alamayacak kanımca dendığı gıbı sadece 1 gurub girlicek yenı bölgelere 1 gurub = 6 kısı demekdır en fazla kenan ve herataryı 6 kısı kesebiliceğimizi pek sanmıyorum. az kaldı yenı bölgeler gelınce test edip görecez
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön