--ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
--ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
39 leveLden sonra sıfacı kullanıLmaz hale geLdı nedenmı savaşcıya ve buyucuye werıLen saçma sapan yetenekLer yuzunden neyse dedık sahaser sılah gelır belKı bır ıse yarar... geLdı ve gorduk hasar zehır demıs sılah tıpınıu asa yapmıs Ok Da cok etkısız kaLıor... werdıklerı gorew ıtemLerı asıt+Zehir
sankı asıtle zehır bır ısımıze yarıor....)) tamam dedık her neyse oyuna ara wereLım gurup bolgelerınde beLkı sıfacılar duzeLır zırhlarla.. gordumuz gıbı yenı gelecek takılar ve zırhlar buyu asıt buyu zehır max enerjı bu kadar saçmaLık OLmaz yeter artık pLus aldıma tekrar pısman OLdum 49 2 sıfacım war sadece sıfacı oynamaktan zevk aLıorum .. ama SıfacıLıqı 39 dan sonra bıtırdıkLerı ıcın oyun cekınıLmez haLe geldı... evet arkadaşlar SıFacısını Ok Da kullanmayı sevenLer veya klanda herkes tepKısını koysun asıt ıstemıoruz zehır ıstemıoruz ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: --ŞiFacı KuLLanan arkadaşLar TepKımızı koyaLım--
KATİLİYORUM AMA EĞER BÜYÜCÜLERİN EŞYALARİ EĞER ONAYLANİLİRSA BEN BÜYÜCÜ AÇACAĞİM BENİM Bİ SÜRÜ ARKADAŞLARİM VAR BAŞKA SUNUCULARDA Bİ ÇAR AÇİP 2 YILDIZ RÜTBE YAPİP KLAN PARASİYLADA GÖZLÜK VE ZİRH ALACAM BÜYÜCÜ ÇOK GÜÇLÜ OLDU HİDRA EKLENTSİYLE %25 DAHA GÜÇLENDİRİLDİ MANYAK KRİTİK GELİYO DİRENÇ ALANİNİ 15 TESLA 15 YAPİP CİNİ ÇEKİP DİRENÇ ALANİNİ AÇİYOSUN TESLAYİ KUR TAMAMDİR YANİ ŞİMDİLİK BÜYÜCÜ OLMAYİ DÜŞÜNÜYORUMEnSoNxLeonar yazdı:39 leveLden sonra sıfacı kullanıLmaz hale geLdı nedenmı savaşcıya ve buyucuye werıLen saçma sapan yetenekLer yuzunden neyse dedık sahaser sılah gelır belKı bır ıse yarar... geLdı ve gorduk hasar zehır demıs sılah tıpınıu asa yapmıs Ok Da cok etkısız kaLıor... werdıklerı gorew ıtemLerı asıt+Zehirsankı asıtle zehır bır ısımıze yarıor....)) tamam dedık her neyse oyuna ara wereLım gurup bolgelerınde beLkı sıfacılar duzeLır zırhlarla.. gordumuz gıbı yenı gelecek takılar ve zırhlar buyu asıt buyu zehır max enerjı bu kadar saçmaLık OLmaz yeter artık pLus aldıma tekrar pısman OLdum 49 2 sıfacım war sadece sıfacı oynamaktan zevk aLıorum .. ama SıfacıLıqı 39 dan sonra bıtırdıkLerı ıcın oyun cekınıLmez haLe geldı... evet arkadaşlar SıFacısını Ok Da kullanmayı sevenLer veya klanda herkes tepKısını koysun asıt ıstemıoruz zehır ıstemıoruz ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
SİZ ŞİFACIYI KULLANAMIYORSANIZ YÖNETİM NE YAPSIN. ŞUAN SEVİNÇTEN HAVALARDAYIM . Eğer işinize yaramıyorsa bana verebilirsiniz , pişman olacaksınız ama neyse.
Ceviz yazdı:SİZ ŞİFACIYI KULLANAMIYORSANIZ YÖNETİM NE YAPSIN. ŞUAN SEVİNÇTEN HAVALARDAYIM . Eğer işinize yaramıyorsa bana verebilirsiniz , pişman olacaksınız ama neyse.
Sende mübarek bütün itemleri istiyorsun milletten
RuhsuzŞair
yuh artık büyücülerin ki büyü hasarı hepsi Bizim ki büyü hasarı asit :roll: :ugeek:
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Madem itemlerden hoşnut değiller bana versinler? Ben kullanmasını biliyorum enazındanefsane534 yazdı:Ceviz yazdı:SİZ ŞİFACIYI KULLANAMIYORSANIZ YÖNETİM NE YAPSIN. ŞUAN SEVİNÇTEN HAVALARDAYIM . Eğer işinize yaramıyorsa bana verebilirsiniz , pişman olacaksınız ama neyse.
Sende mübarek bütün itemleri istiyorsun milletten![]()
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
arkadaşLar saçmalamayın artık. ashabı keyFı bu forumda tartısırken. bazı yonetım yaLakaları yuzunden duzeltıremedık... hasar bır sılahı asa yaparsan. ws de ne kadar etkıLı oLurdu her neyse o konuyu artık geçtık bız bardaqı taşıran son nokta... yenı gelen zırhlar ve takılar oLdu asıtte ne demek ?? yedıGı kudretı bıLmıor galiba yonetım..

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Onun için max kudretleri var değil mi? Ayrıca grup bölgeleri geldiğinde asitin kudreti güncellenebilir ,sorun yokEnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar saçmalamayın artık. ashabı keyFı bu forumda tartısırken. bazı yonetım yaLakaları yuzunden duzeltıremedık... hasar bır sılahı asa yaparsan. ws de ne kadar etkıLı oLurdu her neyse o konuyu artık geçtık bız bardaqı taşıran son nokta... yenı gelen zırhlar ve takılar oLdu asıtte ne demek ?? yedıGı kudretı bıLmıor galiba yonetım..
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
cevız, ne kadar ukala konuşuyorsun.. herşeyde bir nanen var
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
EnSoNxLeonar yazdı:arkadaşLar saçmalamayın artık. ashabı keyFı bu forumda tartısırken. bazı yonetım yaLakaları yuzunden duzeltıremedık... hasar bır sılahı asa yaparsan. ws de ne kadar etkıLı oLurdu her neyse o konuyu artık geçtık bız bardaqı taşıran son nokta... yenı gelen zırhlar ve takılar oLdu asıtte ne demek ?? yedıGı kudretı bıLmıor galiba yonetım..
eğer sen bunca yıldır asitin faydalarını öğrenemediysen diyecek bir sözüm yok sana . ayrıca da asite laf söyleyen arkadaşlar siz büyücü ws ' lerinde iyileştirme büyüsü + zırh mı kullanıyorsunuz ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce