Carı benmi satmışım İlginç Bu #@!? bana yaklasık 1 hafta önce pm attı carı ben aldım Sergen haberin olsun falan die halbuki adamı tanımıyorum Bide benden aldıgını söylüyor. Kanıtı varsa koysun #@!?. Ben o carı barışa hediye ettim sonrada o car benden cıktı Geri alıp satmam mümkün degil benim bunu yapmıcagımıda bilen bilir.
Tayfaxgregory yazdı:Carı benmi satmışım İlginç Bu #@!? bana yaklasık 1 hafta önce pm attı carı ben aldım Sergen haberin olsun falan die halbuki adamı tanımıyorum Bide benden aldıgını söylüyor. Kanıtı varsa koysun #@!?. Ben o carı barışa hediye ettim sonrada o car benden cıktı Geri alıp satmam mümkün degil benim bunu yapmıcagımıda bilen bilir.
Hırsızlığı ortaya çıktı bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo aklı sıra ^^
Gregoryxbüyü'yü Çalan uluxreis Falan Değildir Ben Uluxreis Ömer ŞENER Çarın Şifresini Bana Emre Yani Turanalemdar vermiştir Emre KINACI üstüne eşyaları dahi ben aldım gözlükte dahil ancak 1 hafta gibi bi süre içinde çarın şifresi değişmiş bende giremedim İftira atmak ve adam karalamak çok ucuz çok kolay oldu artık Allah'a Havale ediyorum sizleri .. İyi Forumlar
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''
hayaletserseri yazdı:Gregoryxbüyü'yü Çalan uluxreis Falan Değildir Ben Uluxreis Ömer ŞENER Çarın Şifresini Bana Emre Yani Turanalemdar vermiştir Emre KINACI üstüne eşyaları dahi ben aldım gözlükte dahil ancak 1 hafta gibi bi süre içinde çarın şifresi değişmiş bende giremedim İftira atmak ve adam karalamak çok ucuz çok kolay oldu artık Allah'a Havale ediyorum sizleri .. İyi Forumlar
emre hesabını verıcek bunun.
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!