Kusura Bakılmasın, Bende İnsanım...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Kusura Bakılmasın, Bende İnsanım...

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar,

Her insan'ın bir Sabrı vardır Değilmi... O Genç Yaşıma Rağmen, Tam Genç Çağıma Rağmen Buraya Kadar SabredebiLdim,

İlk Olarak Bir Hikaye ile Başlıyayım,

Afrika ülkelerinin Bir ülkesinde Aşırı iç Savaş- Dış Savaş, Koalisyon.. Varmış Ve Lakin Millet Huzursuz olduğu yerde Başbakan Bir türlü Değişmezmiş , Ve yine Afrika ülkelerinden birindede 3-4 yılda bir Kolisyon olsa bile Başbakan ERken Seçime Gidermiş,
Sonunda Erken seçim olan Başbakan, O Ülkesinde Ne olursa olsun değişmeyen Başbakanın ülkesine gider derki : " Sen Nasıl oluyorda Onca Savaş içerisindeyken Nasıl Hükümetin Başında Kalıyorsun? "

Cevabı Çok Basit Der;" 3-4 Günde Bir Maç, 2 Haftada bir Konser, 5-6 Günde bir Su - ERzak DAğıtımı" Benim işimi Görüyor" der....

Yani Bakın Sevgili İKV Camiası, Burada Anlatmak istediğim ; Yönetim, o 3-4 günde bir maç, 2 haftada bir Konser, 5-6 Gunde Erzak dağıtan " Ülke Başbakanı Gibi
Bizlere ; 3-4 Hafta yada Ayda bir GM'lerin Sunuculara Gelmesi, Haftadan Haftaya GM Takibi Yapılması, Seneden Seneye DEV'lerin Sunucya geLmesiyLe ; Çıkan Sorunları, Oyuncu Hatalarını, Ne Bileyim Daha Bir çok Şeyi Ortadan Kaldırıyorlar,
Ben Anlamış Değilim NEDEN Herşey ÜSTÜ ÇOK Ama ÇOK ÜSTÜ KAPALI olarak Anlatılıyır İKV Oyuncularına?
Evet, İlk Defa onca Yorumdan Sonra İlk İhtarım Gelecek Bana, Farkındayım. ama Ben Bildiğimi Okurum Arkadaş.
Artık Şu Gerekli Açıklamalar Yapılsın, Sıkıldı Millet...

O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Kusura Bakılmasın, Bende İnsanım...

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

GM nin gelmesi yada 2-3 günde erzak ( :P :D ) dağıtmasını mı istiyorsun xD
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

woLveRiNe yazdı:Merhabalar,

Her insan'ın bir Sabrı vardır Değilmi... O Genç Yaşıma Rağmen, Tam Genç Çağıma Rağmen Buraya Kadar SabredebiLdim,

İlk Olarak Bir Hikaye ile Başlıyayım,

Afrika ülkelerinin Bir ülkesinde Aşırı iç Savaş- Dış Savaş, Koalisyon.. Varmış Ve Lakin Millet Huzursuz olduğu yerde Başbakan Bir türlü Değişmezmiş , Ve yine Afrika ülkelerinden birindede 3-4 yılda bir Kolisyon olsa bile Başbakan ERken Seçime Gidermiş,
Sonunda Erken seçim olan Başbakan, O Ülkesinde Ne olursa olsun değişmeyen Başbakanın ülkesine gider derki : " Sen Nasıl oluyorda Onca Savaş içerisindeyken Nasıl Hükümetin Başında Kalıyorsun? "

Cevabı Çok Basit Der;" 3-4 Günde Bir Maç, 2 Haftada bir Konser, 5-6 Günde bir Su - ERzak DAğıtımı" Benim işimi Görüyor" der....

Yani Bakın Sevgili İKV Camiası, Burada Anlatmak istediğim ; Yönetim, o 3-4 günde bir maç, 2 haftada bir Konser, 5-6 Gunde Erzak dağıtan " Ülke Başbakanı Gibi
Bizlere ; 3-4 Hafta yada Ayda bir GM'lerin Sunuculara Gelmesi, Haftadan Haftaya GM Takibi Yapılması, Seneden Seneye DEV'lerin Sunucya geLmesiyLe ; Çıkan Sorunları, Oyuncu Hatalarını, Ne Bileyim Daha Bir çok Şeyi Ortadan Kaldırıyorlar,
Ben Anlamış Değilim NEDEN Herşey ÜSTÜ ÇOK Ama ÇOK ÜSTÜ KAPALI olarak Anlatılıyır İKV Oyuncularına?
Evet, İlk Defa onca Yorumdan Sonra İlk İhtarım Gelecek Bana, Farkındayım. ama Ben Bildiğimi Okurum Arkadaş.
Artık Şu Gerekli Açıklamalar Yapılsın, Sıkıldı Millet...

bu konuda katılıyorum. çok gizli kapaklı yapılıyor her şey. sonuç ta bu bir oyun. devlet sırrı değil. taa meteor zamanında momta sormuştum. madalyalar ne olacak diye. verdiği cevap aynen şöyleydi "bekliycez ve görücez" hala bekliyoz...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xXeRsInXx yazdı:GM nin gelmesi yada 2-3 günde erzak ( :P :D ) dağıtmasını mı istiyorsun xD

Çocuk, Sana Adam ol Diyemem, Ama Çocukluktan Bir An Önce Kurtul DiyeBilirim.... Kendine geL biraz.

Yazılanları iyi oku,
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HanedanLevni »

Bizim milet seviyor gizli saklı işleri öğrenince nazar değer diye korkuyorlar :D
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ehu ehu 8-)
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

woLveRiNe yazdı:
xXeRsInXx yazdı:GM nin gelmesi yada 2-3 günde erzak ( :P :D ) dağıtmasını mı istiyorsun xD

Çocuk, Sana Adam ol Diyemem, Ama Çocukluktan Bir An Önce Kurtul DiyeBilirim.... Kendine geL biraz.

Yazılanları iyi oku,
Yaw git sen kendine başka meşgaleler bul. Bir devlet sistemine nasıl benzetebilirsin ki oyun bu. Şikayetin varsa şikayet bölümüne , önerin varsa öneri bölümüne yazarsın. Benim cevabımdan dolayı maşallah fal bakmış gibi çocuksun , adam değilsin , çocukluktan kurtulmalısın gibi bir anlam çıkarmışsın. Sen kahin misin nesin? Hımm eğer ki diyorsan göreyim seni çocukmusun değilmisin diye. Bu pazar yada öteki pazar kadıköyde buluşuyoruz arkadaşlarla. Gel seni de bekleriz.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

xXeRsInXx yazdı:

Yaw git sen kendine başka meşgaleler bul. Bir devlet sistemine nasıl benzetebilirsin ki oyun bu. Şikayetin varsa şikayet bölümüne , önerin varsa öneri bölümüne yazarsın. Benim cevabımdan dolayı maşallah fal bakmış gibi çocuksun , adam değilsin , çocukluktan kurtulmalısın gibi bir anlam çıkarmışsın. Sen kahin misin nesin? Hımm eğer ki diyorsan göreyim seni çocukmusun değilmisin diye. Bu pazar yada öteki pazar kadıköyde buluşuyoruz arkadaşlarla. Gel seni de bekleriz.

Bak, 2 Açıklamanı iyi Oku, O Zaman Bana Birşeyler Kanıtlamaya Çalış Tamam? Benim Orada Anlatmak İstenileni Sen Gidip, Bir Başka Tarafınla Anlayıp, Bir Başka Tarafınla Algılıyorsan Bu Benden Değil, Senin Beyninde Olan Bir Sorundur.
Ben Seni Yormayacağım,
Orada Yazılanlarda Yönetim Bizleri 2-3 şeyle Kandırıyor, 2-3 Şeyle Vakit Kazanıyor. Ama Sen Nasıl anlamışsın,
Benim Ki " Unkown , woLveRiNe, Kuvaixinzibatiye , Gnostikos" Ki Ben Yönetimden İtem dilenicem, Rüyamda Görsem Yinede İnanmazdım.
Konuyu Tartışma Konusuna Çevirmicem, Sen ne yazacaksan eğer, Cevabım yine Bu yazımdır Sana....
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

woLveRiNe yazdı:
xXeRsInXx yazdı:

Bak, 2 Açıklamanı iyi Oku, O Zaman Bana Birşeyler Kanıtlamaya Çalış Tamam? Benim Orada Anlatmak İstenileni Sen Gidip, Bir Başka Tarafınla Anlayıp, Bir Başka Tarafınla Algılıyorsan Bu Benden Değil, Senin Beyninde Olan Bir Sorundur.
Ben Seni Yormayacağım,
Orada Yazılanlarda Yönetim Bizleri 2-3 şeyle Kandırıyor, 2-3 Şeyle Vakit Kazanıyor. Ama Sen Nasıl anlamışsın,
Benim Ki " Unkown , woLveRiNe, Kuvaixinzibatiye , Gnostikos" Ki Ben Yönetimden İtem dilenicem, Rüyamda Görsem Yinede İnanmazdım.
Konuyu Tartışma Konusuna Çevirmicem, Sen ne yazacaksan eğer, Cevabım yine Bu yazımdır Sana....
=) Yahu sana dileniyorsun mu dedik. Adamlar tabi vakit kazanıyor. Son testleri yapana kadar. Oyun bölgelerinin mekanları yaklaşık 1 yıl önce hazırlandı. Hidra bile oyuna dahil edileli 3 yıl oldu. Ancak aktif değildi. Bu tamamen bir stratejidir. Size ermeydanı yada grup bölgeleri neden yapılıyor sanıyorsunuz. Çünkü onların sonu yoktur. 20 dk bittiği zaman ermeydanı tekrar başlar. Yeraltında hidrayı kestikten sonra başka ne yapacağız gibi değildir.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön