Bu Ne DuyarsızLık ..!
Bu Ne DuyarsızLık ..!
26.03.2010 tarihinde 2 qün susturma cezası aLmıştım daha susturmam açıLmadan 28.03.2010 da 2 qün daha susturma cezası wermişLer we rahatsız edici dawranıştan yazmışLar akıL war mantık war susturma cezam warken nasıL rahatsız edici dawranış yapabiLirim ? İtiraz ettim ne cezamı açtıLar nede bi cewap werdiLer bu nasıL bir yönetim şekLidir bu nasıL bi duyarsızLıktır biri bana açıkLama yapsın .. !
Re: Bu Ne DuyarsızLık ..!
Birden fazla kişiyi rahatsız edince ,bölgeye falan yazınca, şikayetler kadar susturulman katlanır. 2xŞikayet Sayısı. Rowxberru diyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bence CEzalı oldun Süreçte Yanlışlama bırını şikayet ettın çunku böle bişi benımde başma geldı cezan bıtınce bıda eklıyorlar
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Aynı anda yapılan tek bir rahatsız edici davranışa isterse 50 farklı kişiden şikayet gönderilsin tek bir ceza verilir, ard arda eklenmez, fakat son günlerde yönetim tarafından bir takım hatalar yapıldığı kanati oluşmaya başladı bende, çünkü oyunda olmadığı halde Titxreis adlı karakter de 2 gün süre ile susturma cezası almıştı.complex yazdı:Birden fazla kişiyi rahatsız edince ,bölgeye falan yazınca, şikayetler kadar susturulman katlanır. 2xŞikayet Sayısı. Rowxberru diyor.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- sananeLanxD
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Rowxberru Kavanozuna inanmayın 10 lafından 9.9 u yaLan :mrgreen: :mrgreen:
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR.
Oha, kskxgenclik sananelenxd kskxizmir darklord. Daha kaç tane açacaksın?sananeLanxD yazdı:Rowxberru Kavanozuna inanmayın 10 lafından 9.9 u yaLan :mrgreen: :mrgreen:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- sevenfatih27
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
aynen valla duyarsılık var
Sancak:GECEŞAHİNİ
Teşkilat:Atlantis
Kuklacı:Acoplyto
Sen hergece mışıl mışıl uyurken ben o gecelerin sabahında uykusuz gözlerle seni düşünürüm
Teşkilat:Atlantis
Kuklacı:Acoplyto
Sen hergece mışıl mışıl uyurken ben o gecelerin sabahında uykusuz gözlerle seni düşünürüm
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
lan delikurt ilkdefa bi lafına katılıyorm yönetim cidden cok zıctı bu isin icine carımdan en ufak bir küfürlü icerik bile cıkmamısken ceza aldım :S anlamadımTitxdelikurt yazdı:Aynı anda yapılan tek bir rahatsız edici davranışa isterse 50 farklı kişiden şikayet gönderilsin tek bir ceza verilir, ard arda eklenmez, fakat son günlerde yönetim tarafından bir takım hatalar yapıldığı kanati oluşmaya başladı bende, çünkü oyunda olmadığı halde Titxreis adlı karakter de 2 gün süre ile susturma cezası almıştı.complex yazdı:Birden fazla kişiyi rahatsız edince ,bölgeye falan yazınca, şikayetler kadar susturulman katlanır. 2xŞikayet Sayısı. Rowxberru diyor.
'' LaZpApAzZ '