Meran Sunucusu Foto Albümü !
Re: Meran Sunucusu Foto Albümü !
camı kim açık unuttu içeri burak girmiş üşüdük 
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları

Megaxserkopaşa İsmindende AnLaşıLacağı Gibi Serkan
Ortada Bendeniz
Paşalışükrü'de İsminden AnLaşıLcağı Gibi Şükrü
İyi ForumLar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
kaç yıl önceydi bu foto yalnız yani kadir diyim 
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
orda olmak isterdim 
Haklııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkfat4 yazdı:Rapkoliq yazdı:Len çiğdeme laf atanın gozlerini uyarım
Açıkcası laf atmaktan daha fazlasını yapmak niyetindeydim. Fakat onun sıfırın altındaki seviyesine inmemek için "boşver" dedim. Sebebini açıklayayım. Yeşil hidrayı kesmeye gittik tam kesmeye başlıyoruz enerjisi epey iniyor bu çiğdem karaktersizi nara atıp yaratığı çekiyor ve kaçırıyor. Bir kez kesebildik o zaman da bu karaktersiz kışkırtma atmış o yüzden kaçırmamış. Sonraki her denememizde kaçırdı ve haliyle oradaki 40 küsür kişinin görevi olmadı.
Bunu yapan karaktersize laf atmak bi yana gerçek hayatta karşılaşsam neler yapabileceğimi tahmin bile etmessiniz.
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
Noktaxcigdem yazdı:kfat4 yazdı:Rapkoliq yazdı:Len çiğdeme laf atanın gozlerini uyarım
Açıkcası laf atmaktan daha fazlasını yapmak niyetindeydim. Fakat onun sıfırın altındaki seviyesine inmemek için "boşver" dedim. Sebebini açıklayayım. Yeşil hidrayı kesmeye gittik tam kesmeye başlıyoruz enerjisi epey iniyor bu çiğdem karaktersizi nara atıp yaratığı çekiyor ve kaçırıyor. Bir kez kesebildik o zaman da bu karaktersiz kışkırtma atmış o yüzden kaçırmamış. Sonraki her denememizde kaçırdı ve haliyle oradaki 40 küsür kişinin görevi olmadı.
Bunu yapan karaktersize laf atmak bi yana gerçek hayatta karşılaşsam neler yapabileceğimi tahmin bile etmessiniz.
Kac Kere ben dedım oyunu bıraktım o carda ben deılım Hülya dıye bır arkadas carda Zamanxbacısı dıger carı Graspxqızzzz dıger carında benım sımdıkı carım Destanxçiqdem ben hayatımda daha yesıl hıdramıs neyse onu gormedım
bırak bu ayakları
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
Esrar çekmiş Gözleri kanlı yolda dolaşıyor bir delıkanlı gözleriri mahrur ama kendi belalı kahbe dünyaya küsmüs çünkü sevdalı kolunda üç bes jilet yarası oda bı kahbenbın hatırası çunku o ANGARALI
~~ AtarLı Meranın Giderli Loncası ~~
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
:mrgreen: :mrgreen: 
alim bırak ya bu ayakları sahte o sen faceye yaz hacer emiroğlu die o kız buRapkoliq yazdı:Len çiğdeme laf atanın gozlerini uyarım
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Noktaxcigdem yazdı:kfat4 yazdı:Rapkoliq yazdı:Len çiğdeme laf atanın gozlerini uyarım
Kac Kere ben dedım oyunu bıraktım o carda ben deılım Hülya dıye bır arkadas carda Zamanxbacısı dıger carı Graspxqızzzz dıger carında benım sımdıkı carım Destanxçiqdem ben hayatımda daha yesıl hıdramıs neyse onu gormedım
Ben gördüğümü söylerim. O sen değilsen ve charı arkadaşının kullanmasına izin veriyorsan ayrıca gelip burada noktaxçiğdem diye kullanıcı adı açıyorsan bu yoruma da katlanacaksın. Ayrıca fotoğrafların gerçek olmadığı konusunda hemfikir olduğum arkadaşlar var.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN