Ydemirhan söZünü Unutma

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ydemirhan söZünü Unutma

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

sensitive yazdı:joker emınım sen Ksk ızmırsın hemde cok emınım konusmalara bakılırsa yenı car acmıs oyunda p......edsıyosun
LeyLa denen kaşar bak sana yazacağım şu maddeLeri iyi oku da anLa..

1-Bu forumdaki Kskxizmir adLı şahsı çok iyi tanıyorum. Bu qercek ksk deqiL ayrıca Ümit adLı bir weLet yani oyundaki adı aşikar denen deLikurt yaLakası.
2-Ben hiç bir zaman ismimi qizLemem qizLeyecek oLsam bazı şeyLeri itiraf etmezdim (Bycroyqer meseLesi)
3-Merak ediyorum her şeyi benden biLiyosun. Günün birinde qeLseLer deseLerki LeyLa ananı biri s*kmiş :D o zamanda çıkıp hemen kesin Joker s*kmiştir dersin :D :mrgreen: :mrgreen:
4-Dediqim qibi oyunu brakdım forumada sırf sen we buse için arada qiriyorum diqer arkadaşLarLa bir probLemim yok onLar bişi yazmasnLar bnm yorumLarı dikkate aLmayn sadece bu iki mahLuk için qeçerLidir forum kirLiLiqi için özr diLerm ama zaten konu baştan başa forum kirLiLiqi :D
5-LeyLa denen weLet dün bokdn buqün koktun sen kimsn ne sanıyon kendini emin oL şuan başLasam oyuna ne yapar eder sana yaLwartrdım oyunda rahat bırakmam için ama deqmessin + Senin qibi bir maLLa birLikte bu oyunu oynamam merak etme ;)
Xjokerx-Ucube
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön