AYNEN KARDES :mrgreen: FILMDE OYNATMAK LAZIM
vER lan nickini dingil ....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
AYNEN KARDES :mrgreen: FILMDE OYNATMAK LAZIM
illa büyük olmak için gm olmak gerekmez bu 1 2.cisi aldanma çocuksun daha beni parçalamak imkansız bu oyunun gerçek yüzü benim ve 3. son maddemde birazdaha konuşursan bu konuya girip sanırım ben geri dönüp bu beyazköşkü başınıza yıkıp ara verecem bunu yaptırtma bana senden rica edeyorum bunu yaptirtma bana sonucuna ben deyil siz katlanırsınız buda son uyarımdı oke hadi gözlerinizden öperimbirader yazdı:GORENDE SENI OYUNU KURAN GM SANACAK COK FAZLA FILM SEYREDIYON HERALDE :mrgreen: :lol:Tacsiz yazdı:eh be gerizekalı ehbe gerize kalı benim dağıldığımı kim söyledi dana sizi yakında ben bile kurtaramıyacam gelip yalvaracaksınız enes bizi kurtar ergenekon ve gaddar dağıtıyor bizi diyeceksiniz ama elimi bile kıpırdatırsam namertim ve ben oyuna ara verdim ama tepemi attırma yoksa şimdi hemen geri dönüp beyazköşkü yakarım öyle ara veririm haddinizi bilin benim çıkartıçağım yangından ne ergenekon nede gaddar kurtarabilir sizi akıllı olun ben yokum ama arkadaşım olacak gerekli bilgileri verdim ona ona göre hareket edecek ona göre kavgalara karışıcak aklınızı alacak sizin beni kimse yok edemez evlat merak etme senin kim olduğunu tahmin edebiliyorum merak etme seninde sonun gelecekhade iyi formlar
valla knk uzun bır ara goremedık senı oyunda sensızde olmuyor operasyonun tadı ınsallah beklıyoruz en kısa zamanda knkjfdfx yazdı:görmüyormusun kanka özgün bile silmiş arkadaşlar listesinde beni allah sonumuzu hayır etsin ben ara veriyorum oyuna kanka ben yokken allaha emanetsiniz fazla boş bırakmayın bizimkileri yoksa bir birlerini yiyorlar öptüm gözlerinizden kendinize iyi bakın
Allaha emanet ol kanka fazla özletme kendini boşver ya arkadaş listesini yerim......özgün kanka soruyordun ne zmn dönecen diye nisanda aranızdayım.....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Kendı capında eğlenıyor ozkanım o kısı nıckını fln veremez gıder ayak yapıyor bu olusum sadece zedelenır bırader evlat buyu bıraz kımsenın coktugu yok sadece operasyon dozunu dusuruyoruz oyunda sancakta artık yol al evlat baba mod yok dıyor sana her kımsen Mod yok...jfdfx yazdı:AYNEN KARDES :mrgreen: FILMDE OYNATMAK LAZIM
vER lan nickini dingil ....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
bu 11lık bebeye bırsey demıyorum zaten adamı oyunda ne tanıyanı var ne edenı bızızm sayfamızda unlu olmaya calısıyor yazık rahat ol evlat sen hele sancağa bır ın baba senı kahraman edecek bu oyunda sımdı yol al kendı sayfanda gıder koy mıllete ben gelırsem kralına kadar koyucam gıderı hade bakım ders calıs bıraz :twisted: baba yorgun...DaRKNiqHT yazdı:gelde adam de işte artist
kanka ben oluşumu topladım sana emanet ettim sen ister kral ol istersen istediğin kişiyi kral yap ama ben vedamı etmişim dönüşü yok bu yolun face te dediğim gibi kankadönüş yok ben sana ve ekibe gitmeni gereken yolu gösteririm o yoldan gidmesi gereken sizlersiniz ben sadece göstericiyimGodfatherx yazdı:enesım boyle cakallara meydanı bırakıp nereye gıdıyorsun yalnıs bır karar verıyorsun bırazcık dusunla enes nerelere kadar gelmısız ne kralı oyunda ındırıp ne sayfalar acmısız su oyunda gıdıyrsun nereye be knk konuda acmıssın elveda dıye boyle kolpara meydan bırakılırmı enesım sen soyle 2.si enese laf atan bırader adam en azından doğruları soyluyor nıckını yazıyor sen nıckını bıle yazamıyorsun sadece oyunda bıze ezılıyorsun sonra sızı ben yıktık ayakları yapıyorsun evlat buyu bıraz baba büyük sızın gıbı 2 3 kolpa babayı sarsamaz hade yol al... :twisted:
bir gün dönecem kanka o zaman işte falaket olacak oyun sen endişelenmeGodfatherx yazdı:enesım sen kararını vermıssın bana saygı duymak kalır kararına ne dıyım kardesım allaha emanet ol ınsallah en kısa zamanda senı tekrar ıkvde gormek nasıp olur bır can arkdasımızı daha kaybedıyoruz oyunda neyse kolapalra bırakıp gıdıyonya knk oyunu helal olsun