<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

kurtreis yazdı:
Sariyerli yazdı:ben şifamla katılcam yarın no stress :)

görevi olan charın varsa onunla gel Hasanım yoksa görev olan char btyücünle gel büyücüde çok lazım oluyo :)

abi sayenizde 3 çarımında görevi oldu Sarıyerli kaldı sadece ama o daha yesılı kesıf bile etmedi bosver onu 1 2 hfta sonra yaparız inşAllah acelesi yok

onun dışında tüm çarlarda görev bitti destek amaçlı geliorm şifa yada büyü hangisi lazımsa onla gelirim abi sorun değil sen iste yeter :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Sariyerli yazdı:
kurtreis yazdı:
Sariyerli yazdı:ben şifamla katılcam yarın no stress :)

görevi olan charın varsa onunla gel Hasanım yoksa görev olan char btyücünle gel büyücüde çok lazım oluyo :)

abi sayenizde 3 çarımında görevi oldu Sarıyerli kaldı sadece ama o daha yesılı kesıf bile etmedi bosver onu 1 2 hfta sonra yaparız inşAllah acelesi yok

onun dışında tüm çarlarda görev bitti destek amaçlı geliorm şifa yada büyü hangisi lazımsa onla gelirim abi sorun değil sen iste yeter :)

Büyücünde şifacında mühülüde dursunda Hasanım toparlanırken duruma göre hangisi lazım olursa o chara geçersin ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Büyücünde şifacında mühülüde dursunda Hasanım toparlanırken duruma göre hangisi lazım olursa o chara geçersin ...
tmm abi şu dakika itibariyle buyude şifada yer altı girişi merdivenin orda ihtiyaca göre girerim
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansuhzn »

Bugun Yoktum Oyunda 20:30 Da Geldim Eve Ya , Gittiniz Mi KAdime ?
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

cansuhzn yazdı:Bugun Yoktum Oyunda 20:30 Da Geldim Eve Ya , Gittiniz Mi KAdime ?
Evet gittik ama klanın aç gözlüleri sayesinde başarısızlık oldu geçen haftadan kalan 2 gruba zar atılmıycak önce onlara kesicez diyorum ben kendi grubuma bile zar atıcam diyorum ama yok bey efendinin keyfine göre yapıcaz sanki desem ki ilk senin gruba keselim 2. kez düşünmez bile hemen olur der ama yok bundan sonra böyle adamları götürmüycez yanımızda örnek = Yıllarınxaşığı
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Açlık Belirtileri İyice Baş Gosteriyo...Bu Kadar Aç Olunmaz Ki...
Yaş Sınırı Çok Düştü Heralde Oyunda , Çoluk Çocukla Ugraşmaktan Sinir Hastası Oldum Valla...
Gidip Kesecem Birinin Dilini , Kırıcam Agzını Yüzünü , Yapıştırıcam Duvara Malayla Kazısınlar Sonra Aleme İbret İçin...Gazetelere , Tv Lere Çıksın İbret Olsun...

Çocuk Diyosun Dengesiz Diyosun Polemige Girmicem Diyosun Onu Diyosun Yok İnsanın Bogazına Kadar Getiriyolar.
Valla 1.5 Ay Yoktum Kafamı Dinledim Stres Yok Bişey Yok Sizi( Kurtlar Ailesini ) Özlemesem Dönmemek En İyisiymiş.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

cansuhzn yazdı:Açlık Belirtileri İyice Baş Gosteriyo...Bu Kadar Aç Olunmaz Ki...
Yaş Sınırı Çok Düştü Heralde Oyunda , Çoluk Çocukla Ugraşmaktan Sinir Hastası Oldum Valla...
Gidip Kesecem Birinin Dilini , Kırıcam Agzını Yüzünü , Yapıştırıcam Duvara Malayla Kazısınlar Sonra Aleme İbret İçin...Gazetelere , Tv Lere Çıksın İbret Olsun...

Çocuk Diyosun Dengesiz Diyosun Polemige Girmicem Diyosun Onu Diyosun Yok İnsanın Bogazına Kadar Getiriyolar.
Valla 1.5 Ay Yoktum Kafamı Dinledim Stres Yok Bişey Yok Sizi( Kurtlar Ailesini ) Özlemesem Dönmemek En İyisiymiş.

çok doğru dedin toprağım vallahi.
dün geceki yıllarınxaşığı olcak lwuk yüzünden sini krizi gecircektim pc başında
hem bizle göreve gelmiş velet hem murat abiye bana felan lan lun çekti lwuk
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Topram Ben Buna Çözüm Üretemedim Şuana Kadar Üreticemide Sanmıyorum...

Çocuk Daha 12 Yaşında 11 Yaşında Evede Dersini Çalışıp Çizgi Filmini İzleyip Yemeyini Yiyip Arkadaşlarıyla Evcilik Oynuca Yerde Gelip Burda Senle Benle Laf Yarışına Giriyo.

Suç Onlarda Mı ? :arrow: Hayır.

Onu O Pc Nin Başına Oturtan Anada Babada...

Sen O Yaşta Öle Dilmiydin Peki Diyecek Olan Olabilir.Evet Ben O Yaşlarda Öle Dildim.Ben Sanal Ortamla 15 Yaşımda Tanıştım Belki O Yaşta Küçük Olabilir Ama Biz Büyüklerimize Her Zaman Saygılı Olduk Küçüklümüzü Bildik...Gunun 24 Saatinin 14 Saatini O Yaşta Pc De Geçirmedik.

Ben Çocumu O Yaşta Ne Bu Sanal Ortama #@!? Nede Onun Yüzünden Bol bol Kufur Yerim...Sorumsuz Anne Babaların İkv Ailesine Yapmış Oldukları Bu Buyuk Zararı Bizler Çekiyoruz.Bunun Çözümüde Bizde Dildir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

bende 14 ümdeydim toprağım ikv ye başladığımda ama aslında akıl yaşta olmuyo başta oluo atalarımız bişi biliomuşki demişler
o gün o lwuk düzgünce oynasaydı oyununu ogün ordaki herkese kesilirdi o kadim ayrıca bununda tek bir çözümü var aslında onlar gibi weletleri aramızda barındırmamamız lazım bundan sonrada barındırmıcaz kim bize bi yanlış yaparsa almıcaz gruba gitsin tek kessin kesebiliosa
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

yukardaki mesajımda ufak bi imla hatası olmuş anlatımda onu düzelterek yazıyorum tabii birazda ekleme yaparak :)

bende 14 ümdeydim toprağım ikv ye başladığımda

ikv den evvelde çok online oyun oynadım sanırsam 11 yasımdaydım sro oynuyodum ama aslında akıl yaşta olmuyo başta oluo atalarımız bişi biliomuşki demişler çünkü ben 11 yasımdayken aynı gene bugunumdeki gibiydim büyüğümüzü hep sayar saygı duyardık halada öyleyim şahsen.

Gerçi o sorun aslında o çocuktada değil ailesinde dediğin gibi çünkü ailesinden bi kere adap edep konusma saygı öğrenmesi gerekio aileden alamassa zaten cumartesi oldugu gibi kendinden 10 yaş büyüklere lan lun çekip hakaret edio

o gün o lwuk düzgünce oynasaydı oyununu ogün ordaki herkese kesilirdi o kadim ayrıca bununda tek bir çözümü var aslında onlar gibi weletleri aramızda barındırmamamız lazım bundan sonrada barındırmıcaz kim bize bi yanlış yaparsa almıcaz gruba gitsin tek kessin kesebiliosa haksızmıyım :?:
TILSIM - KURT LONCASI

“Lonca İletişim” sayfasına dön