{GM}'ler Bakarsanız Sevinirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: {GM}'ler Bakarsanız Sevinirim

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Boş bence diğer arkadaşın dediği gibi kütük yaran konusu daha ilgi çekici =)
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen WueRHoZauR68 »

Neden kı turkgamerde Gmlerle Irtibata geciliyor Sen iyi degilsen ben napayım Ama bence yonetici isimlerine benzer olan ıımlerı oyun kabul etmesın ama buyuk yazıma ızın verılsın

sayıyada ızın verılse ıyı olur bencee ıste bızım gerılıgımız bundan dıger oyunlar az da olsa ısım tarafından cokluk kaazanıyorr eskı duzen en ıyısıydı yazı buyuk yazılabılsın daha cok ılgı ceker
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız

KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Lokmanxhekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Lokmanxhekim »

WueRHoZauR68 yazdı:Oyunda Eskiden Büyük Ve Küçük Harfler Serbest Bir Şakilde Kullanıyordu Ve İsimler Çok İlginç Yazıldığı İçin Oyun Renkleniyordu.

Ama Şimdi İse Öyle Değil Ve Sadece 2charla Oynuyorum

Aynı Zamanda Ben Knıght Oyuncusuyum Ve orda gunluk 2 Tne Yeni Char Açıyprum Ve hepsini Günde 40 Yapıyorumm .

Lütfen Yazıyı Serbest Bırakırmısınz Benımle Aynı Fikirde Olanlar Katılsın Lütfen Destek Arkadaşlar
dostum senıon dediin oyunuda adam hile kullanarak hiç uraşmadan 80 lvl car yapabiliyor gozu kapalı. oyle boş oyunları oynaMAYI HERKES BECERIR HEMDE SENDEN DAHA İYİ OYNARLAR MERAK ETME SEN bize % de 100 TÜRK yapımı oyun oynamak yakışır ve de(% de 100 hilesız) biz senı tutmayalım istersen git hilelı oyununla 4-5 car daha kas 40 lvl ....
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WueRHoZauR68 »

demek istedigim o degil benimm hıle yı felana nedden cıkarttın senn bne sadece buyuk yazı ve sayı olsa daha ıyı olur dedımm
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız

KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Selam ,

Kardeşim öncelikle herkezin merak ettiği bir konuya değinmişsin fakat bu konuyu açarken bir takım araştırma yapmadan açmıssın... Öncelikle forum kurallarını okuyup daha sonrada bu konuya benzer konu açılıp açılmadıgına bakman gerekiyordu ki bundan öncede bir çok konu açıldı ve yetkili kişiler tarafından gerekli cevaplar verildi.

Gelelim asıl konuya; Forumda yaptıgınız önerilen / şikayetler hiçbir şekilde dikkata alınmamaktadır. İlk öncelikle bunun bilincinde olalım. Biraz daha dikkat herşeyin çözümü olacaktır.

Dipnot: Büyük küçük harfli karakterler açılmaktadır fakat bunu kullanamazsınız ;) Ben suan açabiliyorum ama kullanamıyorum.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Böyle gayet iyi. Efendi efendi oynayın işte. Ne olacak XxXaRıZaXxX gibi arıza çarlar görmek güzel olmaz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen UltraManiac »

Bi ara kuklacıda IıIıIıIı diye bir karakter bile vardı, düşünsenize böyle bir kullanıcı adını hata yapmadan düzgün bir şekilde yazıp ceza uygulamaya kalktığınızı. Gerçektende zor isimler çıkabiliyor ve bu yönetimi yavaşlatabiliyor, oyunu kolaylaştırmak varken neden zorlaştıralım, hem ö.m atarken bile zorlanabiliriz.
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön