TTNET üyeliği başvurmadan bitmiyor yada kalkmıyor.Sabah itibariyle ttnet hesabımın plusu aktif değil ttnet e ve istanbuloyun destek bölümüne başvurdum.Şuana kadar düzelmedi.Bu sorunu başka yaşayan varmı bilmiyorum.Umarım düzelir.Sevgiler Saygılar
Ocipres
TTNET PLUSUM BEN İSTEMEDEN İPTAL OLMUŞ!
TTNET PLUSUM BEN İSTEMEDEN İPTAL OLMUŞ!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- KendineMusluman
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: TTNET PLUSUM BEN İSTEMEDEN İPTAL OLMUŞ!
Kardeşim ben de şimdi girdim baktım plus paketim iptal olmuş sebebini anlayamadım.
KendineMüslüman
Helmet
Deccal
KendineMüslüman
Helmet
Deccal
- KendineMüslüman
- Helmet
- KendineMusluman
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Teşkilat
Bu gün 29.03.2010 tarihinde gece saatlerinde yapılan bir çalışma nedeniyle Kısmi olarak TTnetoyun üzerinden alınmış olan plus paketleri üzerinde gerçekleştirilen çalışma yüzünden kullanılamamaktadır .Sorun bu gün için geçerlidir ve plus gününden kesilmiyecektir
Kaynak:TTnet
Kaynak:TTnet
- KendineMüslüman
- Helmet
İki tarafada başvurdum dönen olmadı.Bu ismi charına niye koydun bilmiyorum (Kendinemüslüman)ama bilgilendirme için çok sağol
.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
aynen beyler bnmde plus ucmus vay anasını kocaman oyunda yaptıkları hatalara bak adamların paramızla rezıl oluyoruz..
- KIZILSAKAL
- İskele Babası
Len ugur xD duzeltilmis sorunlar Ttnetten kaynaklanıyor arkadaslar istanbuloyunda herangi bi sorun yok yanı D
Geceleri Bir Rüzgar Eser Kızıl Kızıl ...
Ciğerlerine Dolar Ateşi Cayır Cayır ...
Kalbin Tutuşur Sevgisinden ...
Gözlerin Kamaşır Asilliğinden ...
><><>SeRSeRixPuNiSHeR<><><
Ciğerlerine Dolar Ateşi Cayır Cayır ...
Kalbin Tutuşur Sevgisinden ...
Gözlerin Kamaşır Asilliğinden ...
><><>SeRSeRixPuNiSHeR<><><
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
30 günlük plus paketin TTNET tarafından bir süre kesintiye ugraması "ayıplımal / eksik hizmet" kapsamına girermi bilinmez umarım eksik olan süreyi plus süresinin sonuna ilave etmeyi düşünürler 

leones non capit muscas
Yok senin plusu hayır kurumlarına dağatacaklar.CIZIKCAN yazdı:30 günlük plus paketin TTNET tarafından bir süre kesintiye ugraması "ayıplımal / eksik hizmet" kapsamına girermi bilinmez umarım eksik olan süreyi plus süresinin sonuna ilave etmeyi düşünürler
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez