Selamlar
Açtığın başlığa tam destek. Ben genelde şifa kullanırım 39 revel altında birini yer altındayken pek
kaldırmam insanlar bomba peşinde görev yapabilmek için koşuştururken onlar kasma derdinde adada kasmak daha karlıiken yer altına iniyorki item düşüreceğim diye yok öyle uyanıklık. Çok önemli bir örnek 30 revel adam sunucumuzun şeytanı idi naraya 15 vermiş çoçuk hıdralarda yeşil kesemiyordu. ( iyiki kadıma giremiyor.) düşünün bir böyle art niyetli kişileride. Bir revelle gelmiş domuzda kendine av arıyor. Daha çok örnekleri var. Belli bir düzeni
olmalı yer altına inebilmesi için nasılki kadıma geçemiyorsak.
İyi eylenceler
Ormes: Sancak
Mesor: Teşkilat
Bana göre çok can sıkıcı bir durum ve çok saçma
Re: Bana göre çok can sıkıcı bir durum ve çok saçma
bence girilmese daha mantıklı zaten kasacak yer fazla yok bari 39- lvl ler işgal etmesin orayı kendi yerlerinde kasılsınlar
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Senin yaptığın görgüsüzlük değilse onların yaptıkları hiç değildir. Ne demek başkalarının maden çekmesini yada bir bölgede durmasını sabote etmek. Çekemiyorsan onlardan hızlı maden illegal yollara başvurmayacaksın.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.KaraXHayalet yazdı:Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
yani 30 lwl deyken 40-44 kastiği yere gelmesi tuhaf değilmi hiç emek harcamadan kes bi bombaci zaten çabuk ölüyo gelsin sana 3-4 ex bumu emek
Bizim orada vaktinde 20 seviyelik görgüsüzler İridyum'daydı.
Sonra onlara gönderiyorduk yılanları ölüyorlardı.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
doğru söze ne gerek... biz 42'ye kadar adada kastık öyle yer altına indik ve görev yapmaya başladık.Ormes yazdı:Selamlar
Açtığın başlığa tam destek. Ben genelde şifa kullanırım 39 revel altında birini yer altındayken pek
kaldırmam insanlar bomba peşinde görev yapabilmek için koşuştururken onlar kasma derdinde adada kasmak daha karlıiken yer altına iniyorki item düşüreceğim diye yok öyle uyanıklık. Çok önemli bir örnek 30 revel adam sunucumuzun şeytanı idi naraya 15 vermiş çoçuk hıdralarda yeşil kesemiyordu. ( iyiki kadıma giremiyor.) düşünün bir böyle art niyetli kişileride. Bir revelle gelmiş domuzda kendine av arıyor. Daha çok örnekleri var. Belli bir düzeni
olmalı yer altına inebilmesi için nasılki kadıma geçemiyorsak.
İyi eylenceler
Ormes: Sancak
Mesor: Teşkilat
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Konuyu okuduğuna emin misin?xXeRsInXx yazdı:Senin yaptığın görgüsüzlük değilse onların yaptıkları hiç değildir. Ne demek başkalarının maden çekmesini yada bir bölgede durmasını sabote etmek. Çekemiyorsan onlardan hızlı maden illegal yollara başvurmayacaksın.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.KaraXHayalet yazdı:Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
yani 30 lwl deyken 40-44 kastiği yere gelmesi tuhaf değilmi hiç emek harcamadan kes bi bombaci zaten çabuk ölüyo gelsin sana 3-4 ex bumu emek
Benim yaptığım şey illegal değil.
Ölüyorsa hiç gelmesin.
Arkadaşların dediği üzere oyunun belli bir düzeni var.
Bunu sana açıklayacak değilim.
Ölmeyi risk olarak almıyorsa ne işi var Yeraltı'nda.
Eminönü'nde hiç mi yok 3. madenler?
Bu görgüsüzlüktür.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Afedersiniz ama saçmalıyorsunuz. Ne demek 20 seviye adam İridyum çekiyor diye yakınmak. Tamam öldürmenize bir şey demiyorum ama görgüsüz demeye ne hakkınız var? Madem o kadar iyi bir fikir 20 seviyeyle maden çekmek niye ben hiç görmedim? Adam ölürse ölsün ama görgüsüzlükle ne alaka. Zorunuza gidiyor diye görgüsüzlük diyemessiniz.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Çok haklısın .complex yazdı:Afedersiniz ama saçmalıyorsunuz. Ne demek 20 seviye adam İridyum çekiyor diye yakınmak. Tamam öldürmenize bir şey demiyorum ama görgüsüz demeye ne hakkınız var? Madem o kadar iyi bir fikir 20 seviyeyle maden çekmek niye ben hiç görmedim? Adam ölürse ölsün ama görgüsüzlükle ne alaka. Zorunuza gidiyor diye görgüsüzlük diyemessiniz.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Beyler lütfen burayi tartişma alani çevirmeyin herkes fikrini söleyecek burda iyi kötü herkes fikrini dile getirecek lüfen benim konum üzerinde yada başka kişilerin konusu üzerinde tartişma yapmayin. ne işiniz varsa özel mesaj atin orda tartişin küfür etmek serbest orda :lol: ayrica ben iridyum vs vs demiyorum konu lwl lütfen dişina çıkmayin
Ben arkadaşı kastım 12 lwldi 
İyice vasatlaşıyor düşüncen. Sen büyücünle ilk krizoberilde dursana. Sana kimse ölüyorsan hiç gelme demez değil mi? Ama başkası madenini çekiyor diye üzerine yaratık gönderttirip öldürtmek bence asıl görgüsüzlük budur. Atıyorum 2. krizoberil yaratık gelmiyor oraya. Adam isterse koyar 23 lvl karekterini istediği kadar çeker. Yada 2. Çıban madeninde. Kimse bundan dolayı kimseyi yargılayamaz. ve kimse böyle küçük bir konudan dolayı bir başkasına "GÖRGÜSÜZ" diyemez.EmirBerkKorkmaz yazdı:Konuyu okuduğuna emin misin?xXeRsInXx yazdı:Senin yaptığın görgüsüzlük değilse onların yaptıkları hiç değildir. Ne demek başkalarının maden çekmesini yada bir bölgede durmasını sabote etmek. Çekemiyorsan onlardan hızlı maden illegal yollara başvurmayacaksın.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.KaraXHayalet yazdı:Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
Benim yaptığım şey illegal değil.
Ölüyorsa hiç gelmesin.
Arkadaşların dediği üzere oyunun belli bir düzeni var.
Bunu sana açıklayacak değilim.
Ölmeyi risk olarak almıyorsa ne işi var Yeraltı'nda.
Eminönü'nde hiç mi yok 3. madenler?
Bu görgüsüzlüktür.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez