- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben hesabımın hangi e mail adresime kayıtlı olduğunu unuttum nasıl öğrenebilirim? ikv destek bölümüne yazdım hala cevap gelmedi ilgilenilmiyor sanırım
Re: E-MAİL
Üyeliğin mynet se e E meill ler Mynet hesabına gelir. Ttnet ise Oyunda kullandıgın Hotmail-Windowslive uzantılı MSN adresine gelir.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
ttnet sadece msn değil. üye olurken hangi mail adresini verdiysen oraya gelir. benim gmail mesela. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.Dabbe yazdı:Üyeliğin mynet se e E meill ler Mynet hesabına gelir. Ttnet ise Oyunda kullandıgın Hotmail-Windowslive uzantılı MSN adresine gelir.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

işte onu diyorum hangisini verdim onu bilmiyorumArasdagli yazdı:ttnet sadece msn değil. üye olurken hangi mail adresini verdiysen oraya gelir. benim gmail mesela. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.Dabbe yazdı:Üyeliğin mynet se e E meill ler Mynet hesabına gelir. Ttnet ise Oyunda kullandıgın Hotmail-Windowslive uzantılı MSN adresine gelir.
Hepsini dene eğer hala hatırlamıyorsan veda et karakterlerine.Kurtlarxfearx yazdı:işte onu diyorum hangisini verdim onu bilmiyorumArasdagli yazdı:ttnet sadece msn değil. üye olurken hangi mail adresini verdiysen oraya gelir. benim gmail mesela. lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.Dabbe yazdı:Üyeliğin mynet se e E meill ler Mynet hesabına gelir. Ttnet ise Oyunda kullandıgın Hotmail-Windowslive uzantılı MSN adresine gelir.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

e mail adresini buldum şimdi de karakter transferi için e posta bir türlü gelmiyor ne yapacağım???
İKV Destek'e mesaj atKurtlarxfearx yazdı:e mail adresini buldum şimdi de karakter transferi için e posta bir türlü gelmiyor ne yapacağım???
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı