Ayrıca Lodosların yüz karası dedigide şöyle bir anlam cıkardım ben, yani lodosların en berbat adamı diger lodoslara bir laf söylememiş....tokyo2drift yazdı:RraphaeL yazdı:Konu SaptırıLıyor Adam LodosLara Laf Atmamışki adam sadece diyor kendisini kestim bana hırsız dedi....Ayrıca Lodosların yüz karası dedigide şöyle bir anlam cıkardım ben, yani lodosların en berbat adamı diger lodoslara bir laf söylememiş....![]()
lodosların yüz karası diyor
Lodosların Yüz karası Charizmatiq .. .. .. .. )
- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lodosların Yüz karası Charizmatiq .. .. .. .. )
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Lodosların Yüz karası Charizmatiq .. .. .. .. )
olabilir neyse kardeşim uzatmayalım )))RraphaeL yazdı:Ayrıca Lodosların yüz karası dedigide şöyle bir anlam cıkardım ben, yani lodosların en berbat adamı diger lodoslara bir laf söylememiş....tokyo2drift yazdı:RraphaeL yazdı:Konu SaptırıLıyor Adam LodosLara Laf Atmamışki adam sadece diyor kendisini kestim bana hırsız dedi....Ayrıca Lodosların yüz karası dedigide şöyle bir anlam cıkardım ben, yani lodosların en berbat adamı diger lodoslara bir laf söylememiş....![]()
lodosların yüz karası diyor
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team