Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
yani 30 lwl deyken 40-44 kastiği yere gelmesi tuhaf değilmi hiç emek harcamadan kes bi bombaci zaten çabuk ölüyo gelsin sana 3-4 ex bumu emek
Bana göre çok can sıkıcı bir durum ve çok saçma
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Re: Bana göre çok can sıkıcı bir durum ve çok saçma
Destek bekliyorum hade 
Desteklemiyorum. Şu an lonca çarını Yeraltı'nda kasıyoruz. Yeraltı'na girmemize niye karışsınlar ki? Özel yerlere yani maden çekilmeyen yerlere girişe izin verilmiyor görev yapmadan. Oralar görev alanları.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Kardeş saçmalamışsın 35 lv car var gozluklu full Alman ok ucu ve birçok 42-44 levelden fazla vurup daha rahat yaratık kesiyorum ve maden çekiyorum
buna engel olmaya kimsenin hakkı yok

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Haksız miyim?

Ben de onu diyorum. 30 seviyeyim ve Yeraltı daha yararlı geliyor. Millet zamanında yeraltında kasmamış şimdi kasanlara laf ediyor. Birazdan da 31 olur.Canceazi yazdı:Haksız miyim?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
+1.KaraXHayalet yazdı:Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
yani 30 lwl deyken 40-44 kastiği yere gelmesi tuhaf değilmi hiç emek harcamadan kes bi bombaci zaten çabuk ölüyo gelsin sana 3-4 ex bumu emek
Bizim orada vaktinde 20 seviyelik görgüsüzler İridyum'daydı.
Sonra onlara gönderiyorduk yılanları ölüyorlardı.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Gorgusuzlukle ne alaka adamın 49 çarları vardır zirhci sarraf lokman silahtar yeni car açıp maden cekiyodur olamazmi. ??EmirBerkKorkmaz yazdı:+1.KaraXHayalet yazdı:Bakin arkadaşlar yer altinda kasarken 30- veya 35 - lwl ler görmek beni kızdırıyor neden derseniz düşünün bir merdiven (lwl sistemi) siz o merdivenin ilk basamağina basmadan en üste çıkamassiniz nasil labirente girmek için görevi yapın diyor öyleyse 39- ler için yer altina görevsiz girimesin yani meteordaki yaşli hanimin (adi aklimda değil :lol: ) yer alti görevini vermeden yer altina girilmesin ayni şey 29+ içinde geçerli meteora giremesinler agahi verdiği görev olmadan
Bizim orada vaktinde 20 seviyelik görgüsüzler İridyum'daydı.
Sonra onlara gönderiyorduk yılanları ölüyorlardı.

aslında bencede bir bakıma arkadaşın açtığı konuda haklı gibi görünmekte.! Her karakter bence kasması gereken yerde kasmalı. 30 leweller metoorda 39 we sonrası yer altında kasması bence daha uygun gibi. Sonucda yapılan bölgeler o şekilde tasarlanmış. Kalkıpta 30 seviye adam yer altında kasması bence biraz tuhaf gibi durmakta.! Ama kasanlarında görüşlerine saygı duyuyorum... 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar,
Sevgili " KaraXHayalet " Arkadaşım,
Düşüncen Kendince Haklı Olabilir, Fakat KENDİNCE. Demek İStediğimi Umarım Anlamışsındır. Ben Sana ŞöyLe bir Örnek Vereyim,
Anka sunucusunda Şifacım vardı Daha 25 Lwl ( KP içindi... ) Dev Ana Görewine Gidicez, Şiafcı Arıyorum Klandan Bölgeden, Yok Birtane Bile Yok, Soktum Kendi 25 lwl Şifacımı Zor olsa bile Yaptım Görevi
Demek İstediğimi Anladın Umarım, Kendine Ait Fikirlerin Olabilir Fakat, Bence Tek Taraflı Düşünme Derim Ben :=)
Sevgili " KaraXHayalet " Arkadaşım,
Düşüncen Kendince Haklı Olabilir, Fakat KENDİNCE. Demek İStediğimi Umarım Anlamışsındır. Ben Sana ŞöyLe bir Örnek Vereyim,
Anka sunucusunda Şifacım vardı Daha 25 Lwl ( KP içindi... ) Dev Ana Görewine Gidicez, Şiafcı Arıyorum Klandan Bölgeden, Yok Birtane Bile Yok, Soktum Kendi 25 lwl Şifacımı Zor olsa bile Yaptım Görevi
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan