DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Azrailxgiresun
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]

Mesaj gönderen Azrailxgiresun »

siteye üye olmayanlar artık üye olsunlar

Kod: Tümünü seç

http://dostloncasi."Yasaklı Bağlantı"/index.htm
Azrailxgiresun/Fırtınaxqiresun/Kıyametxqresun/Kabusgiresun
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fiqan »

27.03.2010 tarihinde yeşil hidra ard ard'a 3 kez kesilmiştir.Kadime gidilmiş fakat 10 canda daha deprem olmadan aksilikler çıkmış ve operasyon tamamlanamamıştır.Daha fazla bilgi forumumuzda mevcuttur.

1.KESİŞ
Resim

2.KESİŞ

Resim

3.KESİŞ

Resim

Siyahla çizdiğim sahış zorlamamıza rağmen çıkmadı bizde mecburen foto çektik ayrıca daha çok arkadaş geldi ama onlar önceden çıkmıştı

HATIRA

Resim
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
islamguducu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen islamguducu »

HARİKAYIZ... KADİMİDE KESİNCE SÜPER OLUCAK..
Sargon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sargon »

bende loncanıza katılmak ıstıorum elımden gelen herseyı yapmaya hazırım arkdaslar sızde lutfen loncanız katılmem ıcın gerlı işlermler konusunda bana yardımcı olun
Sargon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sargon »

üye olmak istıyorum bende lütfen yardımcı olun 49 lwlim savascıyım lodosoum eger ben uye olursam benımle bırlıkte bırcaok arkadasımda loncanız üye olur
KONUSKAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KONUSKAN »

adresbu yazdı:DOST LONCASI ÜYELERİ ŞU LONCA SİTEMİZE ÜYE OLUNUR KORKMAYIN ÇARINIZ SOYULMAZ EGER BENİ TANIMISSANIZ TANIYAMMASSANIZDA TANIRSINIZ AMA FAZLA SÖZE GEREK YOq ŞU SİTEYE ÜYE OLUN SONRA TEK TEK SU GÖREVİM VAR DİE GELMEYİN HER GÜN İFLİSİ TEK KİŞİYEMİ KESCEZ
Yazık ya yazık şu ezik loncaya bakın hele ...helede lonca başkanına 1 ay önce çarı boşaltılıdı garibanın aklı olanlar bu loncaya girmez..
Kullanıcı avatarı
Azrailxgiresun
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Azrailxgiresun »

KONUSKAN yazdı:
adresbu yazdı:DOST LONCASI ÜYELERİ ŞU LONCA SİTEMİZE ÜYE OLUNUR KORKMAYIN ÇARINIZ SOYULMAZ EGER BENİ TANIMISSANIZ TANIYAMMASSANIZDA TANIRSINIZ AMA FAZLA SÖZE GEREK YOq ŞU SİTEYE ÜYE OLUN SONRA TEK TEK SU GÖREVİM VAR DİE GELMEYİN HER GÜN İFLİSİ TEK KİŞİYEMİ KESCEZ
Yazık ya yazık şu ezik loncaya bakın hele ...helede lonca başkanına 1 ay önce çarı boşaltılıdı garibanın aklı olanlar bu loncaya girmez..
sen kimsin lan düzgün konuş loncaya giren 73 kişi salak mı oluyo gel bunu oyunda yüzümede söyle
Azrailxgiresun/Fırtınaxqiresun/Kıyametxqresun/Kabusgiresun
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

KONUSKAN yazdı:
lan sana bi korum dingil biz insanlıgımızla oynuyoruz lan kendini ne sanıyon kalanlar bize yeter ezik dedigin senden bin kat iyidir sen su oyundakı nikini bi ver özelden bana kesin o çarıda sen soymussundur verde göstereyim insanlıgısana dingil herif
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

sen sonuca bakcan biz çar soyuldu diye küfredim bi tarafımızı yırtmadık insanlıgımızla oyuna devam ediyoruz ALLAH a havale ettin o iti inş cezasınıda çok kötü öder biz geri topladık çarı yine boşaltın yine toplarız hele sen gibi salaklar olmayınca oyunun tadı çıkmaz ver şu oyundakı isminide göstereyim ne ezik oldugumu oyunda baksan 5 6 kişiyi tanıyodur hatta senin ismini tahmin edebiliyorum da neyse ver sen su nikinide gör gününün adam gibi oynamayı ögren başkasına laf atmadan önce kendi üstünde düşün emi koçum :D
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

bu adamın yüzde yüz bize bir takıntısı var yada bu adam loncaya giremedigi için laf atacak yer arıyoo koçum tıpan yiyorsa bana bunları klandan yaz oke beklerim oznm sağlam bi cvp alırsın ayrıca su nikini kesinverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil:

“Genel Sohbet” sayfasına dön