Gecmişi Kimse Unutmadı ve GEcmişi Kimse silemez.
Biz gecmişde neysek Şimdide oyuz...
Bİrde TIlsımın Kralı yazmış
Anca sen Komedyen Olursun
Bırak bu İşleri Milleti kandırmaya calışma ..
Sen anca böle kendini avutursun...
Sen Çokmu Dolusun... Ben Sana Ne Zamn Ana Küfürü Ettim Kanıtla Oyunu Bırakacamyeniceribaskan yazdı:Diyarbakılıyımda boş insan ..
nazlıcanx dedigin insanda boş insan.
Ne yaparlarsa yapsınlar...
Herkes işine bakar...
Bunları ben cok iyi tanıyorum ve adada sarf ettigi sözler ana bacı kayarlar sonra kendilerini ak sütten cıkmış bir insan sölemeye calışırlar...
Yap yap yap sonmra biz bıraktık bizi iyyiz ayana yatın. TILSIM HALKI BUNU YEMEZ..... ANCA KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ:..
BU nazlıcanx diyarbakırlıyım hic ayrılmaz iklilerdi Noldu şimdi kendi pislklerini itiraf ederler...
DEdDigim Gibi TILSIM HALKI SALAK DEGİL.....
yanı yazdığına sende gülüyorsun eminim diyorsun yalan atıyorsun peki ben bunu yazsam elime ne geçecek.. bunu düşün ve boş konuşmayeniceribaskan yazdı:Cidden bu insanları anlamak zor...
Bİrde TIlsımın Kralı yazmış![]()
Bende Komedyenim Senin Gibi Moronlarla Dalga Geçerim..Kapak Olsun Koçumyeniceribaskan yazdı:Yenisahralıermah ve bir cok kişi şahiddir olan olaya adada.
Bana ws teklf ettin sonuc yine fos her defasında gidip geldin...
Evet ben Çöpcüyüm SEnin gibi Çöpleritemizlerim...
AL buda sana kapak KocUm ....
cimbomlu2121 yazdı:Bende Komedyenim Senin Gibi Moronlarla Dalga Geçerim..Kapak Olsun Koçumyeniceribaskan yazdı:Yenisahralıermah ve bir cok kişi şahiddir olan olaya adada.
Bana ws teklf ettin sonuc yine fos her defasında gidip geldin...
Evet ben Çöpcüyüm SEnin gibi Çöpleritemizlerim...
AL buda sana kapak KocUm ....
cimbomlu2121 yazdı:yanı yazdığına sende gülüyorsun eminim diyorsun yalan atıyorsun peki ben bunu yazsam elime ne geçecek.. bunu düşün ve boş konuşmayeniceribaskan yazdı:Cidden bu insanları anlamak zor...
Bİrde TIlsımın Kralı yazmış![]()
Hiç Olmasa Ben Komedyen Olurum Acaba Sen Bi Çöpçüde Olabilirmisin.