Hepinizi çok özledim ! Bu aralar pek aranızda bulnamıyorum . Bu yüzden üzüntülüyüm . Yeni bir Market açtım başında duruyorum Eskiden de bir çok market deneyimim olmuştu İnşallah bu sefer kalıcı olacak . Dükkana Pc ayalayana kadar aranızda yokum .
Esen Kalın . . . !
a.S. Hasanım . . .
Bizler de Seni Çok Özledik Merak Ettik . Neyse ki İyi Olmana Sevindim Yeni İşin HayırLı Olsunn Umarım En İyi ŞekiLde İdare Edersin Bi Ara Kalite KontroL Yapmaya Uğrarım Bi kac Sey AyarLarsın YaLnız Orada İKV Oynamak Sana Zarara yoL AçabiLir Dikkatli Ol Kendine Çok İyi Bak Arayı Fazla Uzak Tutma Özletme Kendini A.e.oL Hasanım...
AiLemize Yeni KatıLan ArkadaşLara HoşgeLdiniz Diyorum.Bu Loncayı BöLmeye ÇaLıştıkça Biz Büyüyoruz ve En GüzeL Cevabıda Oyunda Verdiğimizi Umuyorum.Bu ŞekiLde Devam Etmemiz DiLeğiyLe.
ikvoyuncusu2008 yazdı:AiLemize Yeni KatıLan ArkadaşLara HoşgeLdiniz Diyorum.Bu Loncayı BöLmeye ÇaLıştıkça Biz Büyüyoruz ve En GüzeL Cevabıda Oyunda Verdiğimizi Umuyorum.Bu ŞekiLde Devam Etmemiz DiLeğiyLe.
ikvoyuncusu2008 yazdı:AiLemize Yeni KatıLan ArkadaşLara HoşgeLdiniz Diyorum.Bu Loncayı BöLmeye ÇaLıştıkça Biz Büyüyoruz ve En GüzeL Cevabıda Oyunda Verdiğimizi Umuyorum.Bu ŞekiLde Devam Etmemiz DiLeğiyLe.
İyi ForumLar...
Meywe Veren Ağaç Taşlandıkça Ağaç Daha Fazla Meywe Verecektir Bunu da Ek Olarak Sölemek İsterim Kankam x))