Bana güzel düşünülmüş ve bir o kadar da garip geldi sizin de okumanızı istedim .
Dünyanın En iLginç İntiharı
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dünyanın En iLginç İntiharı
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
Bana güzel düşünülmüş ve bir o kadar da garip geldi sizin de okumanızı istedim .
İntiharla ölmek nasip değilmiş demek ki 

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Dünyanın En iLginç İntiharı
sonunda amacına ulasmısXD
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Vay bea şans işte.
Okumuştum sanırım bunu bir yerde cidden Allah (c.c.) istemeyince olmuyor.
Okumuştum sanırım bunu bir yerde cidden Allah (c.c.) istemeyince olmuyor.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
buda bendenokan yazdı:Madem ÖYle bi tanede ben yazıyım
Adamın biri uçakta küçük tuvaletini yapıyormuş uçağın tuvalet deposu sızdırıyormuş bu sıvı sızarak yeryüzüne düşerken hava akımıyla buz tutmuş bi çivi gibi olunca yoldan geçen bir adamın kafasına girmiş ve adam hayatını kaybetmiş . . .
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Gerçekten ilginç bir İntihar olmuş.
Adamın bütün hazırlıkları boşa gittmiş
Sonuç ; Adam b.k yoluna ölmüş
:

Adamın bütün hazırlıkları boşa gittmiş
Sonuç ; Adam b.k yoluna ölmüş

Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
-
- FareAdam Düşmanı
Öldürmeyeni öldürmüyor diyecem ama sonuç var ortada sağlık olsun...hakankusay yazdı:1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye #@!? adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
Bana güzel düşünülmüş ve bir o kadar da garip geldi sizin de okumanızı istedim .İntiharla ölmek nasip değilmiş demek ki
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas