Ramcamın Adamlığı İçeriye.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Ramcamın Adamlığı İçeriye.
Yok ailesinin utancından bıda cvp yazamaya bılır
Yazık yazık insanlığını kaybetmiş bu şahıslarla aynı ortamı paylaşıyoruz. Şimdi adamın annesinin ne günahı varda bir oyun yüzünden hakaret yemek zorunda kalıyor. Sen birde bayan bir oyuncu olucaksınki (gerçi bayan olduğunada inanmıyorum ! ) bu sözleri sarf edebiliyorsun. Bence etrafındaki dürüst insanlara küfür etmeyen insanlara bak da az örnek al ve üslubuna dikkat et ! Bir insan bir anneye rahatça hakaret edebiliyor ise kendi annesinide gözden çıkardığı anlama gelir. Yazdıklarından görülmekteki sende bu zihniyete sahipsin.! Kendini bişey sanmaya çalışıyosun ama aslnda koca bir hiçsin..!buse24buse yazdı:1. Ulubay salağ Berat senden daha insancıl Yalakalanmıyom ve SEnın verecen itemlerı annene vergerçi o sunucudakı butun erkeklerden almıştırda
hadı neyse gerçek yuzunu çıkarmıyım ailenin
2. Kskx senı Eşekler öpsun Çunku senın turun eşeklere benziyo
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
buse24buse yazdı:1. Ulubay salağ Berat senden daha insancıl Yalakalanmıyom ve SEnın verecen itemlerı annene vergerçi o sunucudakı butun erkeklerden almıştırda
hadı neyse gerçek yuzunu çıkarmıyım ailenin
2. Kskx senı Eşekler öpsun Çunku senın turun eşeklere benziyo
Lan buse anaya atlama alırım senin aklını ona bakarsan snn anna tüm türkiye vermi şsen çıkmışsın kıza bak küfür ediyo rezil seni onun bunun evladı
ulubay

- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
buse24buse yazdı:Yok ailesinin utancından bıda cvp yazamaya bılır
La su Kızın KonuLaRa vErDİGİ cevapLAaRa baq1 :mrgreen: :mrgreen: Allahın tİkisi :lol: oLm quent Yüz veRmedi dEmi :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
Bu kızda kuş boKu KadaR beyin yoq #@!? xDbuse24buse yazdı:Yok ailesinin utancından bıda cvp yazamaya bılır
Xjokerx-Ucube
-
- Sahaf Yardımcısı
Ulubay sen demıştın ya bi ara mustafa bana senın hakkında sunucu manıtası dedı dıe deıdn ya bana mustafaya sorum yok ben öle bişey demedım dıo kendı uydurdu dıo eee yalancı mahlukat sen bana laf atacanda bn atmıcam mı Haysıyetınıze tukurem