Fenerlisavasci yazdı:fener her zaman ki gibi yine en az 3 tane atar guiza dan 2 tane gol bekliyorum derbi yıldızı alex de 1 gol atabilir hadi sarı kanaryam dualarımız seninle bursa de yenildi nede olsa
Bu arkadaş sanırım maçı kadıköyde sanıyor.Heyyy Arkadaşş maç ALİ SAMİ YEN HELL ' De hatırlatayım.Samiyende ne zaman 3 ten fazla gol attınız siz ha ?
bi Fb li olarak sana katılıyorum haklısın ...
3 tane atmasakta 1-0 2-1 yenmesini bildik
yani Size haksızlık etmiyim 3 tane alisamiyende yemediniz Ama herşeyin bi ilki vardır
Vandervaart Ne zmn Böyl Bi konu açsa Fb rahat maçı alıo xD
Guiza 2 maçtır boş geçmio Geçende öle olmuştu hade hayrılısı .. Gol Bekliyorum Guiza-Lugano
veya Guizza-Alex
Ama Guiza Garantii..
Gs nin kazanma ihtimali düşük
üzerlerinde gene çok baskı var..
KaRASiS yazdı:can sen bu tür konuları açmadan önce galatasaray gayet iyiydi nolduysa snn bu konularından sonra olmaya başladı nazar değdirdin güzelim takıma xD
xD Ben de diyordum noldu bu gs ye bi haller oldu die
Fenerlisavasci yazdı:fener her zaman ki gibi yine en az 3 tane atar guiza dan 2 tane gol bekliyorum derbi yıldızı alex de 1 gol atabilir hadi sarı kanaryam dualarımız seninle bursa de yenildi nede olsa
Bu arkadaş sanırım maçı kadıköyde sanıyor.Heyyy Arkadaşş maç ALİ SAMİ YEN HELL ' De hatırlatayım.Samiyende ne zaman 3 ten fazla gol attınız siz ha ?
bi Fb li olarak sana katılıyorum haklısın ...
3 tane atmasakta 1-0 2-1 yenmesini bildik
yani Size haksızlık etmiyim 3 tane alisamiyende yemediniz Ama herşeyin bi ilki vardır
Vandervaart Ne zmn Böyl Bi konu açsa Fb rahat maçı alıo xD
Guiza 2 maçtır boş geçmio Geçende öle olmuştu hade hayrılısı .. Gol Bekliyorum Guiza-Lugano
veya Guizza-Alex
Ama Guiza Garantii..
Gs nin kazanma ihtimali düşük
üzerlerinde gene çok baskı var..
Evet sana katılıyorm bazı sözlerinde.Galatasarayın üzerinde baskı oldugu dogru.Fb de yok mu sanki.Bursa yenildi - bjk yendi arkadan trabzon geliyor galatasaray fb nin 1 puan önünde muhtemelen beraberlik olursa 2 takımda şampiyonlugu düşük bir ihtimale bir diğer deyişle mucizelere bırakacak.Şimdi gs nin üzerinde baskı var diyoruz.Fb dede var mı yok mu.Sen bana bunun cevabını ver.1-Galatasaray kendi evinde oynuyor.Galatasaray bu sezon kendi evinde gol atamadığı bir maç yok ve yenildiği bir maç yok 3 kere berabere kaldı onun dısında hep galibiyet.Ya peki 12. güç büyük gs taraftarına ne dersin.Yani anlıcağın gs ilk 20 dk da gol bulması sonucunda bu macı vermez.Hadi geriye düştü diyelim az önce istatiskleri söyledim.Gs nin gol atamadıgı mac yok sami yende.Yani bu macta zorlanacak olan taraf fb ve fb kaç mactır dogru dürüst pozisyona giremezken gs ilk 15 dk da trabzonda macı 3-0 a getirecek rahat pozisyonlar yakaladı.Kısacası sami yen fenere mezar olacak.Son olarak 6-0 6-0 diyorsunuz da biz sizi 26 yıldır alamadıgınız türkiye kupası finalinde tarih 2005 5*1 fb yi eze eze yendiğimizi ve bu kupayı en çok kazanan gs müzesine aldıkları türkiye kupalarında en değerli olanını koymadımı ! FB gecen sezon şampiyonlar liginde 0 çekmedimi.Fb gs ye laf atıyor.Tamam da neye göre.Kadıköyde bir derbi galibiyet serisi yaptınız tamam da.Sonuc sampiyonluk mu hayır.Büyük takımlar kazandıkları kupalar , küçük takımlar ise büyük takımları yendikleri zaman sevinirler diye bir söz vardır.FB DE uefa kupası veya uefa süper kupası var mı acaba afedersin ama GS NİN müzesinde tek eksik olan kupa ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASIDIR.Ve süper kupayı real madrid bile alamasken gs real madridi yenerek uefa süper kupayı almıstır.Ve real madrid bile gs yi alkıslamıstır.VE MÜZEMİZDE TEK EKSİK OLAN BU KUPAYDI DEMİSLERDİ.FB EZİKSİNİZ EZİK. AHAHHAHAA
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Avrupa Avrupa Diyosunuz..
Bi Söz var..
Karısı Güsel olanın Gözü Dışarda olmaz
Biz o yüsden Avrupada Kazanamıyoruz.. HAHAHAHA [= Espri.. ]
Bi mal ciddiye alıp şimdi bi kaç şey söyler moralimi bozar.. Uyz etmesin şimdiden Altını çizerek espri dediM...
Siz 1 Kere kupa Aldınız hani Devamı Nerde. ???
1 kere alıp hava atmakla olmaz Devamlılığı Sağlamak lazım ...
Avrupa Maçlarında Gs yi Destekliyorum her zmn Fb- Gs SivaS - Bursa- Bjk fark Etmez Avrupada Bnm İçin Milli takımdan Farkları yok..
Ama Bazıları Fbnin Avrupada Yenilmesini İstiyorlar Ve öle oluncada bi taraflarına kıona yAkıolar..
Lütfen Avrupayla Türkiye ligini Karışıtrmayalım...
Fb nin Üzerinde baskı Olmaz çünkü Biz Gs Maçlarına rahat Çıkıoruz..Ama Gs nin kuyruk acısı Var.. 1.Yarıda Yani Geçen sezonda. Arda Fb maçının 1maç önce oynadığı maçta Kırmızı kart yemek için elinden gleeni yapmıştı
Neden : Acı sonu Biliyordu.. xD
Şimdi Sayılı saatler kalmış Maça bizim konuşmamızla Maç Deişmeyecek .. o yüsden Bu işi 2 Takıma Bırakalım..
Dostluk Çerçevesinde Bi maç Olmasını Temenni Ediyorum.. Biz Özhan Canaydın Vefat ettiği İçin Bayraklarımızı Yarıya Çektik .. SAygı Gösterdik..Ve Aynı saygıyı Alisamiyende taraftarlar Birbilrerine karşıda göstermesini diliyorum Eğer Bu üzücü Olay Ardından Gs taraftarı Fb ye küfür Ederse Ve Ardından Cezayı Yerse gs ye lafım olmaz... :arrow: