At gözlüğüyle bakmasak o kadar farkımız var ki.isimsiz yazdı:Berbat Bir Öneri Bence Lütfen Özentilik Yapmayın da Farkımız Bu Olsun
İkv Pwp Neden Olmasın ? ... [Buyrun Bakın]
Re: İkv Pwp Neden Olmasın ? ... [Buyrun Bakın]
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
cesurlarxboraa yazdı:aslında olsa iyi olurdu hem böyle 49 a kadar durmadan kasmak zorunda kalmazdık zaten ikvde ilk başda kasma diye bir şey yok sadece görev bana kalırsa kasma olmalıdır mesela 1 lwl da 1 yaratık yüzde 20 30 verebilir ya da direk 49 oalrak başlarsın sana item felan herşeyi hazır verir sende oynarsın ve oyunu oynayan kişi sayısı artık hiç yapamıyorlarsa bile oyun üstünden sunucu acarak yapsınlar olmadı herkeze üstü hazır car versinler tmm![]()
Dostum bu nasıl bi fantezidir
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
özentilik le ne alakası varisimsiz yazdı:Berbat Bir Öneri Bence Lütfen Özentilik Yapmayın da Farkımız Bu Olsun
**geri z**alı
pwp güzel bir öneri olabilir bence
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar benım qöRüşüm bu konuda tmm mantıklı bı konu ama oyundan bı zevk alınmaz ki bi emek vermeden insan o işten işey anlamaz yanlış anlamayan herkes kendı qöRüşünden sorumludur bu benım qöRüşüm İyi EqLenCeLer
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Hepinizin
Önerisi GüzeL Bi Arkadaşımız 1 2 Haftaya Kadar Piyasaya Sürecekmiş !
İletşime Geçmeye Çalışıyorum Şuan
İletşime Geçmeye Çalışıyorum Şuan
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

- SokratST
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Siz nerde yaşıyorsunuz ???? Bölye DENGESİZCE mantık ve fikirleriniz oldugu surece kımse ılgılenmez tabi sizinle. oldu olucak herkes gm olarak başlasın oyuna ??? Hani bunun emeği? hanı bunun keyfı ? aklını kullanıp ıtem para yapanlar var bıde hiç bişey yapamayıp sızın gıbı dusunenler var böyle dusunun oldukca bırak oyuncu artmasını oyuncu kaybederizcesurlarxboraa yazdı:aslında olsa iyi olurdu hem böyle 49 a kadar durmadan kasmak zorunda kalmazdık zaten ikvde ilk başda kasma diye bir şey yok sadece görev bana kalırsa kasma olmalıdır mesela 1 lwl da 1 yaratık yüzde 20 30 verebilir ya da direk 49 oalrak başlarsın sana item felan herşeyi hazır verir sende oynarsın ve oyunu oynayan kişi sayısı artık hiç yapamıyorlarsa bile oyun üstünden sunucu acarak yapsınlar olmadı herkeze üstü hazır car versinler tmm![]()
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
PvP ne demek bilmiyorsunuz heralde?SokratST yazdı:Siz nerde yaşıyorsunuz ???? Bölye DENGESİZCE mantık ve fikirleriniz oldugu surece kımse ılgılenmez tabi sizinle. oldu olucak herkes gm olarak başlasın oyuna ??? Hani bunun emeği? hanı bunun keyfı ? aklını kullanıp ıtem para yapanlar var bıde hiç bişey yapamayıp sızın gıbı dusunenler var böyle dusunun oldukca bırak oyuncu artmasını oyuncu kaybederizcesurlarxboraa yazdı:aslında olsa iyi olurdu hem böyle 49 a kadar durmadan kasmak zorunda kalmazdık zaten ikvde ilk başda kasma diye bir şey yok sadece görev bana kalırsa kasma olmalıdır mesela 1 lwl da 1 yaratık yüzde 20 30 verebilir ya da direk 49 oalrak başlarsın sana item felan herşeyi hazır verir sende oynarsın ve oyunu oynayan kişi sayısı artık hiç yapamıyorlarsa bile oyun üstünden sunucu acarak yapsınlar olmadı herkeze üstü hazır car versinler tmm![]()
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Missmoderator
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
cesurlarxboraa yazdı:aslında olsa iyi olurdu hem böyle 49 a kadar durmadan kasmak zorunda kalmazdık zaten ikvde ilk başda kasma diye bir şey yok sadece görev bana kalırsa kasma olmalıdır mesela 1 lwl da 1 yaratık yüzde 20 30 verebilir ya da direk 49 oalrak başlarsın sana item felan herşeyi hazır verir sende oynarsın ve oyunu oynayan kişi sayısı artık hiç yapamıyorlarsa bile oyun üstünden sunucu acarak yapsınlar olmadı herkeze üstü hazır car versinler tmm![]()
Zaten 49 seviye olana kadar görevler senin üstünü yapar mrk etme..
Biz o kadar para harcayıp yücelen halit set yaptık.. şimdi bu seti görevlerden falan temin edebiliyoruz..
yücelen eldiven gümüş akrepten
Yücelen halit pantolon ifliss ten
yücelen halit ayakkabı kadim den
yücelen plevne kolye ölüm oyunundan
Yeni güncellemede gelecek olan grup bölgelerinde bundan daha iyileri de verilecek..
Bre insafsızlar daha ne istiyorsunuz..Para harcamadan setiniz olacak..
Aspurçe
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
Missmoderator
Crazywoman
Mrsturk
A s p u r ç e
tamam pvp açsalar bu adamlar plus satamaz bedava niye size oyun oynatsınlarki

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Plussuz girilmeyecek pvp'ye demiştim ben. Yani öyle olacak değil benim fikrim.WalTRaN yazdı:tamam pvp açsalar bu adamlar plus satamaz bedava niye size oyun oynatsınlarki
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ