İkv ye berbermi geliyor
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İkv ye berbermi geliyor
Evet arkadaşalr avatarımda gördüğünüz adamın sağ tarafında bir makas var solda ise bir tarak bu acaba ikv bir ber bermi geliyor sorusuna iyi bir cevap olabilir yada biz öle sanıyoruz :mrgreen:
Re: İkv ye berbermi geliyor
benimkisinde de punk saçlı anarşik bir adam var..Noluyor bu ikvye berberler anarşikler 
KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşalr avatarımda gördüğünüz adamın sağ tarafında bir makas var solda ise bir tarak bu acaba ikv bir ber bermi geliyor sorusuna iyi bir cevap olabilir yada biz öle sanıyoruz :mrgreen:
Dikkatine hayran kaldım.. :shock: :lol:
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Ben bu berbere asla tıraş olmam adamda katil tipi var...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- TheChucky
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: The One Mafia
Sanmıyorum sadece üyelerin kullanması için foruma eklenilen avatardan ibaret olabilir diye düşünüyorum.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşalr avatarımda gördüğünüz adamın sağ tarafında bir makas var solda ise bir tarak bu acaba ikv bir ber bermi geliyor sorusuna iyi bir cevap olabilir yada biz öle sanıyoruz :mrgreen:
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
bencede...TheChucky yazdı:Sanmıyorum sadece üyelerin kullanması için foruma eklenilen avatardan ibaret olabilir diye düşünüyorum.KaraXHayalet yazdı:Evet arkadaşalr avatarımda gördüğünüz adamın sağ tarafında bir makas var solda ise bir tarak bu acaba ikv bir ber bermi geliyor sorusuna iyi bir cevap olabilir yada biz öle sanıyoruz :mrgreen:
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
he berber geliyo :lol:
o yeni açılacak sığınak bölgesinden güçlü bir yaratık elektirik atıyo cevriye sultan gibi
o yeni açılacak sığınak bölgesinden güçlü bir yaratık elektirik atıyo cevriye sultan gibi
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
yok karıştırdım elektirik atan ötekiydi 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Çok çocuksu hayel gücün var sırtında makas var diye berbermi olucak o yeni avatarlara konan çizimler sıgınaklar ve migrattaki boss yaratıkların resimleri migrattaki ve sıgınaklarıdaki yaratıkların bir tanesinin ismi gaffar o avatarların içinde bu gaffar mevcut digerleninin ismini söylemek istemiyorum bekleyip görelim
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Arkadaşım ben nerdeen bileyim böle olduğunu ayrıca çocuksuyla ne alakası var allah aşkına elinde bir makas birde tarak olan kaç kişi varosman19 yazdı:Çok çocuksu hayel gücün var sırtında makas var diye berbermi olucak o yeni avatarlara konan çizimler sıgınaklar ve migrattaki boss yaratıkların resimleri migrattaki ve sıgınaklarıdaki yaratıkların bir tanesinin ismi gaffar o avatarların içinde bu gaffar mevcut digerleninin ismini söylemek istemiyorum bekleyip görelim