Seni kimsenin takmaması nedeniyle cevap vermemiş olabilirler mi ? En son hepiniz gittiniz de Aşikar ı kalenın içinde kesiyordukHEARTxOFxSPACES yazdı:Rowxloncası diye bir eser kalmamıştır artık
Ws diyenlerle ws attık yendik
E.m dediler e.m.'e giremediler korkudan
E.ö de biz kesmekten bıktık adamlar kesilmekten bıkmadı(adamsalar tabi).
Vede bu ileti saatinde Rowxloncası resmen kapanmıştır yazdım(bölgeden) bunada ses yok yani kabullendiler kapandıgına
Bu saatten sonra bu lonca resmen kapanmıştır.![]()
Not:Adamlar yemiyor artık konuşamıyorlar bari ben bu yazıyı yazamda millet Rowxloncası var diye kimse konuşmasın,o lonca kapandı diye konuşsun.![]()
**__Rulers of the World__**
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: **__Rulers of the World__**
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Siz cevap yazmadınız gözünüzün önünde yazdık ha bide alikar kudrmuştur artık siz arz sancaktan çıkmıyorsunuz diye oda dayanamamış arz sancakta kesmiştir.ORHANBEY yazdı:Seni kimsenin takmaması nedeniyle cevap vermemiş olabilirler mi ? En son hepiniz gittiniz de Aşikar ı kalenın içinde kesiyordukHEARTxOFxSPACES yazdı:Rowxloncası diye bir eser kalmamıştır artık
Vede bu ileti saatinde Rowxloncası resmen kapanmıştır yazdım(bölgeden) bunada ses yok yani kabullendiler kapandıgına
Not:Adamlar yemiyor artık konuşamıyorlar bari ben bu yazıyı yazamda millet Rowxloncası var diye kimse konuşmasın,o lonca kapandı diye konuşsun.![]()
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Fazla söze gerek yok Rowxloncası resmen kapanmıştır. 
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Kendi kendine kapatıyor açıyor kendini nimetten sayıyor. Yaşını daha fazla belli etme spaces
Yaylan buralarda fazla durma uçururlar
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
ORHANBEY yazdı:Kendi kendine kapatıyor açıyor kendini nimetten sayıyor. Yaşını daha fazla belli etme spacesYaylan buralarda fazla durma uçururlar
Aynı seni uçurdukları gibi..._?
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
He He anlıyorum seni
Fazla canın acımış olmalı zamanında iyi vurmuşlar sana :roll:
Hakkaten acaip bir varlıksın ya.HEARTxOFxSPACES yazdı:Rowxloncası diye bir eser kalmamıştır artık
Güzel dünyamızda boşu boşuna yer kaplıyorsun.Doğal kaynakları falan da tüketiyorsun.
Row loncası kim ? sen kim ? Hakkaten sen kimsin ? :lol:
Row loncası seni satın alır be.Kimsin ki sen?İlla adamlığı para,eşya ile ölçüyorsan.
Loncada kaç tane şaheser var biliyor musun?Yoo sadece oksijen tüketiyorsun dünyada.
Bre garip mahlukat ; 12 tl verip plus alanın lonca kapama hakkı mı var ?
Hiçbir Row üyesi seni takmamış.Sende seviniyorsun be kerkenez.
Saatini bir saat ileri al da uyu sen.Bak sonra dengen bozuluyor.Bir acaip oluyorsun.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Tolun yazdı:Hakkaten acaip bir varlıksın ya.HEARTxOFxSPACES yazdı:Rowxloncası diye bir eser kalmamıştır artık
Güzel dünyamızda boşu boşuna yer kaplıyorsun.Doğal kaynakları falan da tüketiyorsun.
Row loncası kim ? sen kim ? Hakkaten sen kimsin ? :lol:
Row loncası seni satın alır be.Kimsin ki sen?İlla adamlığı para,eşya ile ölçüyorsan.
Loncada kaç tane şaheser var biliyor musun?Yoo sadece oksijen tüketiyorsun dünyada.
Bre garip mahlukat ; 12 tl verip plus alanın lonca kapama hakkı mı var ?
Hiçbir Row üyesi seni takmamış.Sende seviniyorsun be kerkenez.
Saatini bir saat ileri al da uyu sen.Bak sonra dengen bozuluyor.Bir acaip oluyorsun.
Rowxtolun ve Rowxburak bunun ikisi ne tek geldim kesdim veletleri bu hala konuşuyor.Senin konuşmaya hakkın yok kes sesini otur lonca inanmamış olabilir ama tüm sunucu artık sizin ne mal oldugunuzu biliyor.
Çöp lonca loncanıza almışsınız o kadar adam hangisiniz saglam ayaksınız Etekli orhan gelir sen bunu yaptım senin çarın gümler yakında der.
Rowxkomando gelir ws der ws de yenilir oturur yerine em der.(etekli çara girip laf atan bir tip)Bu malı maxs itemlerle kestim ws de
Çılgıntürkşirine zati herzamn ölüyor.
Yani bu loncanızın gücümü şahaser ürettiniz diye saglammı oldunuz siz hayır çöpsünüz taktik lazım...Daha loncanızın ögrenecegi çok şey var. . .Bu lonca ne için açılmış herkes bilgisini paylaşmak için eger sizin bilgi paylaşımınız bu kadarsa lonca kapanır.
Lonca kapanmıştır bidaha yazıyorum.
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

Yok yok hakkaten yanmış senin kafa.
Çakma ekşın men , dün yerlerde kim geziyordu ? Yok onları yan yana kestim , öbürlerini üst üste kestim.Çok komiksin.Anca savaşta birden çok kişiyle dalarken kesersin.Dün gördük lodosların arasına nasıl topukladığını.
Bu lonca değilde,senin beyin kapanmış be.
Çakma ekşın men , dün yerlerde kim geziyordu ? Yok onları yan yana kestim , öbürlerini üst üste kestim.Çok komiksin.Anca savaşta birden çok kişiyle dalarken kesersin.Dün gördük lodosların arasına nasıl topukladığını.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Fotolar var .Daha fazla konuşma Rowxburak ile seni üst üste koyup kestigimin fotosu.Tolun yazdı:Yok yok hakkaten yanmış senin kafa.
Komiklik yapmadım ama gülmek istersen gül (zamanın geldiyse)
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX