Başlık yanlış fakat bir çok kişinin plussuzların başına geliyor
Merhaba adamı kesiyorum ezik cart curt gene kesiyorum hırsız oluyorum millete rezil oluyoruz cevap veremiyoruz insanın guruna kırlıyor mesela ben birisinin kara görevine yaardım ediyorum bölgede biri yediremiyor tabii
Saltour hırsız diyor yardım ettiğim kişide pluslu cevap veriyor
Eleman yanımda bana üstümü bile sormadı diyor
Bana gıcık olanda o sizin çarınızı içten çalcak diyor
Ya böyle saçmalık olurmu iinjektörmüyüm ben içten çalıyım buneya tek benim değil herkezin başından geliyor bıktık artık durup dururken rezil olmakytan adam o akdar sayıyor kesilince sonra20 canım var kesiyor per ettim diyor ayıp sizi yapmadığınız bir cinayeten yargılayıp atsalar içeri ne hissedersiniz !
Plussuzlar Neden Rezil oluyorlar yetkililer baksın
Re: Plussuzlar Neden Rezil oluyorlar yetkililer baksın
Kardeş bu yönetimin elinde olan bir şey değil. Karşındaki adamın kişiliği ile alakalı. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Ucube yazdı:Kardeş bu yönetimin elinde olan bir şey değil. Karşındaki adamın kişiliği ile alakalı. :?
aynen katılıyorum ztn bu günlerde artık bir ihırsız dedimi kanıt göstermeden yapmıyor yapanlarda inanılmıyor
Ottomanxölümsüz anısına
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
ağzı olan konuşuyor
dert etme herkese kulak asma her hırsız diye atıp tutanada cevap verme
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî yazdı: Sukunetim asaletimdendir ; lâkin her lâfa verilecek bir cevabım var. Bir bakarım lâf lâfmı diye , birde bakarım söyleyen adam mı diye.
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
qaRdeşim yapcaq Bişi Yoq Bu qoNuda qaRşındaqi qiŞinin qaRaktersizLiqiDiR Obilinmez yazdı:Başlık yanlış fakat bir çok kişinin plussuzların başına geliyor
Merhaba adamı kesiyorum ezik cart curt gene kesiyorum hırsız oluyorum millete rezil oluyoruz cevap veremiyoruz insanın guruna kırlıyor mesela ben birisinin kara görevine yaardım ediyorum bölgede biri yediremiyor tabii
Ya böyle saçmalık olurmu iinjektörmüyüm ben içten çalıyım buneya tek benim değil herkezin başından geliyor bıktık artık durup dururken rezil olmakytan adam o akdar sayıyor kesilince sonra20 canım var kesiyor per ettim diyor ayıp sizi yapmadığınız bir cinayeten yargılayıp atsalar içeri ne hissedersiniz !
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ya sen ne yaptin ya yuh ya seni astirmak lazim türkçe katiliStromm yazdı:qaRdeşim yapcaq Bişi Yoq Bu qoNuda qaRşındaqi qiŞinin qaRaktersizLiqiDiR Obilinmez yazdı:Başlık yanlış fakat bir çok kişinin plussuzların başına geliyor