Merhabalar arkadaslar bildiginiz gibi ikv'yi uzun süre önce bıraktım.Fakat arada bir foruma takılıyorum. Bakıyorum ne var ne yok diye.Fakat görüyorumki abuk subuk bir sürü konu var ve konularda süper post kasılmıs.Fakat yorumlara baktıgımda bazılarında gördümki ''Böyle sacma konular acmayın'' ''Gereksiz konu'' ''Post kasmak icin acılan konu'' Vb. arkadaşlar o bos konuları acan kadar o bos konulara yorum yapıp üstlerde kalmasını saglamakla sizde suçlusunuz.Hic kimse gereksiz bir konuya ''boş'' ''gereksiz'' Vb seklinde yorumlar yapmak zorunda degildir.Ki zaten o konuları acan kisiler sizin her turlu yorumunuzla eglenecek hatta dalga gececek olan kisilerdir.Suan benım bu actıgım konuda gereksiz cünkü bunu okuyan hic kimsenın cocuk oldugunu dusunmuyorum en azından belli bir olgunluga erismislerdir. Ki bu yapılanlar yuzunden kimse foruma girmez oldu girenlerde iste bos konularla rank saglamaya calısan 3-5 cakal.normalde böyle bir konu acmazdım fakat dayanamadım.Okuyan herkessin affına sıgınıyorum.Ve herkese teşekkür ederim.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun...Unutmayın bu bir oyun.menfaat hic birsey kazandırmayacagı gibi yeri gelir herseyinizi kaybetmenize yol acar.
Tufan
Sacma konular hk..
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Sacma konular hk..

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Re: Sacma konular hk..
Öncelikle değindiğin nokta hiçde boş bir konu değil.! Bu konuyu belirtmen güzel olmuş emeğine sağlık. Gerçekten forumda o kadar saçma konular varki insan forumu kullanmaktan sıkılıyor. Halbuki forum oyun açısından bilgi ve oyun içi veya sosyal paylaşım platformudur. Ama çoğu arkadaş bunun bilincinde olmadığı için çocukca davranmaktalar. İnşallah bu yazından az bilinçlenen olurda forumu gerektiği gibi saçma sapan konular açmadan düzgn kullanırlar.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Tufan KaRdEŞm çok qüzeL konuya Deyinmişsin baq Sana biR öRnek Her Konuya sacma sapan veRen biR kız ama salak :lol: Viktoriaxbuse bu kız 45 lw fuL emde yapmadıgı makaRa yoktu :lol: öRn oYunda yapmadıgı şebeLeklİK YKtu Şimdide fOruMA dadanmış :mrgreen:
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
Ben de bazen yazıyorum ama post mudur nedir kasmam
kskxizmir artık dayanamacağım kendini iyi gösterip sürekli 1 kişiyi tutup öbürüne karşı çıkıyorsun amacın kendini bişey göstermek.Sssss diye konu açmış sssss diye yazı yazmış bırakmışsın ve yorum yazıyosun yazık ya.
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu seriye 1 adet konu daha kattığı için tufan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz 
git össne çalış sen boşver milletin postundan kürkünden
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Tydixx yazdı:bu seriye 1 adet konu daha kattığı için tufan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz
dayanamadım napım. bu konuda gereksiz belki hata yaptım ama hani derler ya burama kadar geldı o hesap benımkide
tekrar kusura bakmayın arkadaslar

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Saçma Konu Değil Tufan Güzel Konuya Değinmişsin Post Kasmakla Adam Olunmuyor Bu Arada Ksk Yorum Yapacağına Bu Yazılanlara Bence Sende Uyuşuyorsun Dimi?

- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
her şeyi anladımda bu ksk-joob bağlantısnı anlayamadım hala 
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Tydixx yazdı:her şeyi anladımda bu ksk-joob bağlantısnı anlayamadım hala
yanlız degilsin