Eminönünde lodos sancağının oralarda Nimet Bakkaliyesi diye bi tabela var benim dikkatimi çekmemişti adam bana bu bakkal ne işe yarıyo diyo
sizin de varsa paylaşalım

doktor baksın bi de :mrgreen:KaRASiS yazdı:ilk başladığımdan bölgeden eyw derlerdi bende niye eywah diyosn kardşe bi sorunmu var dedim xD
doktorlar umudu kesdik diyo ama babam fişi çekmelerine izin vermiyo xDmorukkelleci yazdı:doktor baksın bi de :mrgreen:KaRASiS yazdı:ilk başladığımdan bölgeden eyw derlerdi bende niye eywah diyosn kardşe bi sorunmu var dedim xD

biz seni böyle de seviyoruz :mrgreen:KaRASiS yazdı:doktorlar umudu kesdik diyo ama babam fişi çekmelerine izin vermiyo xDmorukkelleci yazdı:doktor baksın bi de :mrgreen:KaRASiS yazdı:ilk başladığımdan bölgeden eyw derlerdi bende niye eywah diyosn kardşe bi sorunmu var dedim xD
harbimi la moral oldu doğumgünümde tşk ederimmorukkelleci yazdı:biz seni böyle de seviyoruz :mrgreen:KaRASiS yazdı:doktorlar umudu kesdik diyo ama babam fişi çekmelerine izin vermiyo xDmorukkelleci yazdı:doktor baksın bi de :mrgreen:KaRASiS yazdı:ilk başladığımdan bölgeden eyw derlerdi bende niye eywah diyosn kardşe bi sorunmu var dedim xD