yalnız dikkatinizi çekeyim hidra ve grub bölgelerini tamamlayabilicek oyuncular sadece emek harcayıp
iksirini üreten yedek eşyalarını alan grubtaki her kişinin görevini planlayan kişiler olabilecek. bu bölgeler üstünde
kafa yoran bu durumda sakın emek harcamayanların şaheser kolye hidra pençesi vb. güçlü eşyalara sahip olmasını
beklemeyin.
Eskiden Daha Çok Emek Harcayan Daha Güçlü Oluyordu.
Re: Eskiden Daha Çok Emek Harcayan Daha Güçlü Oluyordu.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum bu oyun çıgrından çıktı ama bunun suçu yönetimde oyunu bilmiyorlar fakat hala daha oyun yapıyolar ben kaç saat item kasıyorum maden çekiyorum yatmayıpta saglam item alacam diye ama sagolsun yönetim görevlerde veriyo zaten artık plusda boş oldu insan plusu neden alır para item kasayım diye ama bunlar verdikten sonra geregi yok başka bi konuda adam tek itemle çift itemi yatırıyor buda yetenek sisteminden kaynaklanıyor artık itemin bi önemi kalmadı kudreti olan wsyi alıyor ama eskiden böyle degildi kudretin bitse bile üstün iyiyse 2 kişiyi bile yatırıyordun ama artık öyle bişey olmuyor yönetimi bu oyunu batırdıgı için tebrik ediyorum başka bişey denmez zaten benim korkum bu yeni yerlerde görevlerden yücelen halit ceket vermeleri kesin verirler
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Öncelikle bir konuda sizleri azda olsa aydınlatayım. Her zor grvlerin ardında mutlaka güzel bir hediye verilmesi şarttır.
Yoksa o grv yapmanın anlamı olmaz, diyosun ki ikv bütün hediyeleri veriyor.
Ölüm oyunları ile yücelen takılar
Er meydanındaki efsunlu eşyalar
Bu iki sistemdede efsunlu eşyalara sahip olmak yok denecek kadar az. samanlıkta iğne aramak gibi bi şansın var.
Grup bölgeleri ile şaheserler takılar mükemmel bi balyoz, ayakkabı zırh
Sanırım bu bölgeyi metor bölgesindeli lovoslarla karsılastırıyorsunuz. Yukardaki kullandığım tabiri kullanacam.
Bu sistemdede efsunlu eşyalara sahip olmak yok denecek kadar az. samanlıkta iğne aramak gibi bi şansın var.
ve Son olarakta yapılan açıklamada alıntı alıyorum.
Kaçmak yok!
Grup bölgelerinde depar yoktur. Ve düşmanlar peşinizi uzun süre bırakmaz.
Durmak yok!
Grup bölgelerinde gruptaki herhangi biri savaştığı takdirde oturamazsınız yatamazsınız, dolayısıyla savaşırken hızlı kudret veya enerji dolduramazsınız.
Ölmek yok!
Grup bölgeleri ölümcül hataları affetmez. Oyuncular öldükleri takdirde, yeniden canlana basarsa, bütün eşyalarının eskimesi sıfırlanır. Bölge girişinde normalden pahalı bir örs bulunur.
Kahramanlık yok!
Grup bölgelerinde tek başına bir hiçsiniz. Düşmanlar çok güçlü oldukları gibi, üzerinize gelirken yanlarındaki arkadaşlarını da çağırabileceklerinden, ancak iyi grup stratejileri ve mükemmel bir uygulama ile başarılı olabilirsiniz.
İŞTE İ.K.V. DİĞER OYUNDAN BASİT GİBİ GÖRDÜĞÜMÜZ OYSA Kİ HARİKA OLAN ÖYKÜ SİSTEMİ. DİĞER OYUNDA SÜREKLİ İTEM İTEM DİYE KASARSIN AMA İKV DE O YOK HEM OYUN OYNARSIN HEM KASARSIN HEM İTEM DÜŞÜRÜRSÜN HEM İTEM KAZANIRSIN..
HATAMIZ VARSA AF OLA....
VESSELAM
Öncelikle bir konuda sizleri azda olsa aydınlatayım. Her zor grvlerin ardında mutlaka güzel bir hediye verilmesi şarttır.
Bu iki sistemdede efsunlu eşyalara sahip olmak yok denecek kadar az. samanlıkta iğne aramak gibi bi şansın var.
Sanırım bu bölgeyi metor bölgesindeli lovoslarla karsılastırıyorsunuz. Yukardaki kullandığım tabiri kullanacam.
Bu sistemdede efsunlu eşyalara sahip olmak yok denecek kadar az. samanlıkta iğne aramak gibi bi şansın var.
Kaçmak yok!
Durmak yok!
Grup bölgelerinde gruptaki herhangi biri savaştığı takdirde oturamazsınız yatamazsınız, dolayısıyla savaşırken hızlı kudret veya enerji dolduramazsınız.
Ölmek yok!
Grup bölgeleri ölümcül hataları affetmez. Oyuncular öldükleri takdirde, yeniden canlana basarsa, bütün eşyalarının eskimesi sıfırlanır. Bölge girişinde normalden pahalı bir örs bulunur.
Kahramanlık yok!
Grup bölgelerinde tek başına bir hiçsiniz. Düşmanlar çok güçlü oldukları gibi, üzerinize gelirken yanlarındaki arkadaşlarını da çağırabileceklerinden, ancak iyi grup stratejileri ve mükemmel bir uygulama ile başarılı olabilirsiniz.
İŞTE İ.K.V. DİĞER OYUNDAN BASİT GİBİ GÖRDÜĞÜMÜZ OYSA Kİ HARİKA OLAN ÖYKÜ SİSTEMİ. DİĞER OYUNDA SÜREKLİ İTEM İTEM DİYE KASARSIN AMA İKV DE O YOK HEM OYUN OYNARSIN HEM KASARSIN HEM İTEM DÜŞÜRÜRSÜN HEM İTEM KAZANIRSIN..
HATAMIZ VARSA AF OLA....
VESSELAM
® SİNCE 2007...
yarar yazdı:Merhabalar
Kaçmak yok!
Zaten sana şu ana kadar verilen itemler ile yeni bölgedeki şansın bi hayli artmış durumda.
Durmak yok!
Ölmek yok!
Kahramanlık yok!
HATAMIZ VARSA AF OLA....
VESSELAM
Abdullah
neden sadece savaşçı açısından düşünüyosunuz ? Savaşçılara verilen görev itemleriyle şifacılara verilenler arasında dağlar kadar fark var . Bu güne kadar şifacımla işime yarayan görev itemi sayısı bir elin parmaklarını geçmez . Savaşçılar bu kadar rahat iteme sahip olabilirken şifacıları Allah kurtarsın
KONUYU AÇAN ARKDAŞA KATILIYORUM BAŞTAN SONA GÖREV HADDİNDEN FAZLA Bİ BİÇİMDE DEĞERE SAHİP HER BOSS GÖREVİNDE KALİTELİ İTEM VERİLMESİ ŞART DİYE Bİ KURAL YOKTUR ÖRNEK VERİYORUM BEN SAVASÇI KULLANIYORUM ELD GÖREV VERİYO YÜCELEN PANT YÜCELEN AYAK YÜCELEN ARKADASIN BİRİ VS DE YÜCELEN KULANANMI VAR DİYO BIRAKTA ODA BİZE KALSIN UMARIM YENİ BÖLGEDE BU TÜR BOS İTEMLERLE GÜÇLENDİRİLMEZ.HERKEZ KENDİ ÇABASIYLA BİYERLERE GELMESİ DAHA ADALETLİ OLUCAK.
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Yonetim ne yapsa sizlere faydasi dokunmior :lol: Ne yapsalar suç , 39 Lvl zamaninda grvler adam akilli item vermezken,forume yuzlerce konu açilmişti "Niçin Gorevler Guzel itemler vermior diğe"Mcrae yazdı:Arkadaşlar savaşçı sınıfında daha tecrübeli olduğum için savaşçıdan örnek vereceğim.
1- Akrep görevleri ile yücelen eldivenalıyoruz.
2- Merandaki görev ile zilfalion ceket alıyoruz
3- İflis görevi ile yücelen halit pantolon
4- Komado ile Urban tora cellat satırı
5- Kadim ile Yücelen halit ayakkabı
6- Grup bölgeleri ile şaheserler takılar mükemmel bi balyoz, ayakkabı zırh
7- Ölüm oyunları ile yücelen takılar
8- Er meydanındaki efsunlu eşyalar
İyi de siz bunların hepsini verdikten sonra ne gerek var item kasmaya ? Zengin ile fakirin arasındaki uçurumu azaltmaya çalısıyorsunuz çok belli. Peki çabalayan, emek harcayan bir kişi ile hiç emek sarfetmeyen bi kişi arasındaki farkı azaltarak ne yapmaya calısıyorsunuz. İtemler efsunlu eşyalar bu kadar kolay elde edilmemeli
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
(Y)Sinekvalesi yazdı:Yonetim ne yapsa sizlere faydasi dokunmior :lol: Ne yapsalar suç , 39 Lvl zamaninda grvler adam akilli item vermezken,forume yuzlerce konu açilmişti "Niçin Gorevler Guzel itemler vermior diğe"Mcrae yazdı:Arkadaşlar savaşçı sınıfında daha tecrübeli olduğum için savaşçıdan örnek vereceğim.
1- Akrep görevleri ile yücelen eldivenalıyoruz.
2- Merandaki görev ile zilfalion ceket alıyoruz
3- İflis görevi ile yücelen halit pantolon
4- Komado ile Urban tora cellat satırı
5- Kadim ile Yücelen halit ayakkabı
6- Grup bölgeleri ile şaheserler takılar mükemmel bi balyoz, ayakkabı zırh
7- Ölüm oyunları ile yücelen takılar
8- Er meydanındaki efsunlu eşyalar
İyi de siz bunların hepsini verdikten sonra ne gerek var item kasmaya ? Zengin ile fakirin arasındaki uçurumu azaltmaya çalısıyorsunuz çok belli. Peki çabalayan, emek harcayan bir kişi ile hiç emek sarfetmeyen bi kişi arasındaki farkı azaltarak ne yapmaya calısıyorsunuz. İtemler efsunlu eşyalar bu kadar kolay elde edilmemeli
Iyi Forumlar
Sinekvalesi
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Sobee bize şimdilik bu kadarı ile yetinmemizi söylüyor ama yeni gelen sıgınak ve migrat ödülleri ile geliştirmeye de calısıyorlar.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
bestone yazdı:neden sadece savaşçı açısından düşünüyosunuz ? Savaşçılara verilen görev itemleriyle şifacılara verilenler arasında dağlar kadar fark var . Bu güne kadar şifacımla işime yarayan görev itemi sayısı bir elin parmaklarını geçmez . Savaşçılar bu kadar rahat iteme sahip olabilirken şifacıları Allah kurtarsın
Arkadaşım Bana Şifacıyı Savunma savaşçıya Yücelen Ceket Al 35 40 milyon Şifacıya Yücelen Veya Değişik Bi Ceket Al ''5 milyonu Geçmez..! Şimdi Buraya Gelipte Şifacıları Bana Savunma
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..