Vefat Eden Alperen kardeşimiz İçin Varmısınız
Re: Vefat Eden Alperen kardeşimiz İçin Varmısınız
Hanqi çar karızması alıonuz ?? Lodos ise 3 adet çarımı veririm rütbeLi alperen çok sewdiqim kardeşimdi onn için elimden geleni yaparım...
Oda h0ş kasalım kasmasınada onca milletin karızmasını verdigi charın şifresini bilen adam kim oLcak ?? ve biz kastık diyelimki maraşel oLdu klan parası durcak mı durmaz tabikide :S:S güzel fikir aLperen kardeşimizin üstünden koşeyi dönceksiniz ... :S ama sobee işi qüzeL olur isimlendirme....
MaNyaqq ŞeqiL
KaRakTer 25 lwl oLup 25 lwlDe Kp KasıLAcakSa Benden 5 RütbeLi CHar... + PulusunuDa aLırım
KaRDeşimizin MeKAnı CeNneT oLsun Nur iÇinDe yaTsın... ALLAH aiLesiNiN yaRdınCısı oLsun...
KaRDeşimizin MeKAnı CeNneT oLsun Nur iÇinDe yaTsın... ALLAH aiLesiNiN yaRdınCısı oLsun...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Osman kanka qüSel fikir isim işi Oyun yönetiminn yapabileceqiin düşünuyorum bıde karızma için benim çar arz karızmamı wermeye hazırım her zaman /f Stromm
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
1.Şifresini Sadece Osman Abi Bilicek.2.Klan parasıyla'da Osman abi İsterse ona karızma verenlere verir isterse hiç harcamaz o onun kararı.3.Üstünden köşeyi dönceksin diyosunda ben bunu karşılıksız yapıyorum maraşel oldugunda ne bi gözlük isterim nede başka bişey.PpoyRaz yazdı:Oda h0ş kasalım kasmasınada onca milletin karızmasını verdigi charın şifresini bilen adam kim oLcak ?? ve biz kastık diyelimki maraşel oLdu klan parası durcak mı durmaz tabikide :S:S güzel fikir aLperen kardeşimizin üstünden koşeyi dönceksiniz ... :S ama sobee işi qüzeL olur isimlendirme....
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Maraşel işi biraz sakat geLsede efsun ismi güzel bi fikir
- Kelkitxtheking
- Acemi Savaşçı
Biz Hayatı tesbih taşlarının Arasında Elimizden geçirdik Gülüm, Bize Koymaz EN Kral öLüm…!!!
BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALAYINA GIDER
Kelkitxtheking-Korkusuzasker
BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALAYINA GIDER
Kelkitxtheking-Korkusuzasker
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KatıLıyorum...VatanXLydeR yazdı: Maraşel işi biraz sakat geLsede efsun ismi güzel bi fikir![]()
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...