Lonca Eklentisi ve Grup Bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
akicom
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Lonca Eklentisi ve Grup Bölgeleri

Mesaj gönderen akicom »

Merhaba Sayın İKV Ailesi;

Öncelikle benim bir sorum olacak.Bildiğimiz gibi grup bölgeleri eklentisi yaklaşıyor ve her an gelebilir.Acaba LONCA EKLENTİSİ de gelecekmidir.Çünkü Lonca Eklentisine Oyunculardan son derece tepki ve aynı zamanda istek var.

Lonca Eklentisinin gelmesi halinde İKV Oyununa katılımın ve Online süresinin artacağına inanıyorum.Oyuna olan bağlılık da aynı derecede artar.

Merakla bekliyoruz...
www.ikvtoth.tr.gg
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Lonca Eklentisi ve Grup Bölgeleri

Mesaj gönderen Prince »

loncadan daha iyi bir özellik gelebilir bizim oyunumuz başka oyunlara asla özenmez bizim oyunumuz yeterince yaratıcı bir oyun ;)
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

lonca eklentisi daha gelmez bide bir şey söyliyeyim bu yeni bölgeler her an gelmez merak etme daha cok waronların gelmesine ;)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

lonca yla ılgılı daha calısmalar yokmus galıba
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Prince yazdı:loncadan daha iyi bir özellik gelebilir bizim oyunumuz başka oyunlara asla özenmez bizim oyunumuz yeterince yaratıcı bir oyun ;)
Lonca sistemi gelicek çünkü lonca kanalı var :mrgreen: ama bir konuda haklsıın İKV diğer oyunlara benzemiyor
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Xxxmanyaxxx1 yazdı:lonca eklentisi daha gelmez bide bir şey söyliyeyim bu yeni bölgeler her an gelmez merak etme daha cok waronların gelmesine ;)

katılmıyorum bölgelerin glemesine az kaldı çünkü bir bölgenin tanııtımı yapıldıktan 3 bilemedin 4 hafta sonar geliyor
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

dikkat ettiysen ilk önce esya sistemini werdiler we icinden sawasçılar için olanları werdiler daha digerlerini ne zman werecekler bilmem we daha test asamasında oldugunu degişme olasılıgı war diye not düşmüş olduklarından anlayabilrisinz :)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
isimsiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen isimsiz »

Daha çok sürer Gelmesi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
akicom
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akicom »

Arkadaşlar Her an gelebilir dediysem gelir x)) şaka bir yana İsteyen Datalara baksın GRUP BÖLGELERİ LABİRENT GİBİ GİRİLECEK DATALARDA VAR!!!
www.ikvtoth.tr.gg
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Sobee firmasının diğer bi oyunu olan I Can Football'da sürekli gelişmekte. İCF ( I Can Football )oynayan varsa ne demek istediğimi anlıycaktır. Bundan sanırım en fazla 1 ay önce ( yanılıyor olabilirim tam hatırlamıyorum ) ICF Pro paket adında bi paket çıkarttılar. Bu pakette türlü türlü şeyler vardı. Şimdi diyceksiniz ki lonca konusuyla ne alaka ? ICF Pro paketinde bi avantajda takım kurabilmek. Yani ICF'nin takım kurma özelliği ile İKV'nin lonca sistemi aynı eşdeğerde loncanın eş anlamlısı zaten takım. Benim düşüncem İKV'nin yakında çıkıcak güncelleme paketi içinde bize avantaj sağlıycak şeyler olucak diye düşünüyorum. Bunların arasında o paketi aldığımız takdirde lonca kurabilme şansımızın olduğunu ümit ediyorum. İKV'nin eskileri bilicektir her 1 Nisan'da bi etkinlik bi yenilik olmuştur bu paketin geliceği tarih herkesin düşündüğü gibi 1 Nisan'dır. Umarım İKV'nin yetkili kişileri onbinlerce oyuncunun tek bi isteğini geri çevirmez. Düşüncemiz bu yönde. Saygılarımla..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Genel Etkileşim” sayfasına dön