Charlarımın full elektrik + saldırı olmasını isterdim [2 parçası eksik sadece ama ] birde charımın yücelen halit olmasını ısterdım m2 arzın cocukları qözluqu 3 yıldız olmak isterdim
Patasana yazdı:Handan Hanım, eminönü bölgesinden kalesi olan meteora çekilince başladi benim hayalim
Ama hayallerimi gerçekleştirdim [Handan hanım kurdugum Darksoul Grubuyla ilk defa kesilmişti ] O gerçekleştirdikten sonra İsmet beyide kesip her iki klan liderinin infazını gerçekleştirmek istiyordum
Oda yine aynı Darksoul grubumla kesildi.
Darksoul Grubuyla Oyunda Her iki Klan liderinin İnfazına şahit oldum
Teşkilat Darksoul Lonca Lideri Patasana
VAY ANASİNİ SEN O ADAM MİSİN ? DARKSOUL 2 TANE VİDEO VAR İNTERNETTE AMA ÇOK AYRİNTİLİ DEĞİL O KESİM SİRASİNDAKİ DAHA FAZLA FOTO YOK MU VEYA BANA ANLATSANA NASİ KESTİNİZİ AYRİLTİLİ ŞEKİLDE BU ARADA İSMETİ KESERSİNİZ SEN KENDİN İKSİR AL Bİ SÜRÜ KLANA YAZİP Bİ SÜRÜ ADAM TOPLA KESERSİNİZ KOLAY İSMET AMA KALENİN İÇİNE GİRİNCE BİRAZ ZOR ÇİKARSİNİZ
Mümkün oldugunca taktiklerimi saklarim. Bu yüzden bu bilgiyi veremiyecegim.
Hedeflerim Hiç Bitmesin İstiyorum Hep Ezik Kalmak İstiyorum Ki Hedeflerim Bitmesin Ama Kahrolsun ki Ezik Değilim
Sağolsun Yönetim Yenilikler Getirerek Bizi Birazda Olsa Ezikleştiriyor Ve Yeni Hedefler Koyuyor Önümüze Benim Hedefimde Bu
Çok hoş bir konu olmuş.
Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim, konuyu takip edeceğim.
[GM]Erdoğan
teşekkür ederim efendim son zamanlarda forumda karekter çalinma hırsızlık ve forumda boss kasiliyor değişik hoş bi konu açtim insan hayelleriyle yaşar bu onlineoyunu olsa bile hayel eder bende hayellerinizi merak ettiğim için böyle bi konu açtim