Maden çekme hakkında
Re: Maden çekme hakkında
Ne programı ??? arkadaslar adamların el emeğine el uzatmayın lütfen program olamaz çünki maden cıkma süresi değişkendir sağ sol tıklarsa durmadanda topla yazısı gelmez hile söz konusu değil
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ya şu programı inkar etmeyin noolur yaKomplocu yazdı:Ne programı ??? arkadaslar adamların el emeğine el uzatmayın lütfen program olamaz çünki maden cıkma süresi değişkendir sağ sol tıklarsa durmadanda topla yazısı gelmez hile söz konusu değil
değişken değil kardeş ayrıca öyle programlar varKomplocu yazdı:Ne programı ??? arkadaslar adamların el emeğine el uzatmayın lütfen program olamaz çünki maden cıkma süresi değişkendir sağ sol tıklarsa durmadanda topla yazısı gelmez hile söz konusu değil
avakado=eminönü
Makro kullanıyordur ve makro İKV de yasak!
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Vallahi ben hiç program kullanmıyorum öyle işleride beceremem ama ben madenin toplama püf noktasını buldm çıkmadan .çekiyorum ve internetim ve pcm olağan üstü hızlı.

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

Ben hiç kullanmadım ama kullananın kullandığını nasıl tespit edeceksiniz ?Mushta yazdı:Makro kullanıyordur ve makro İKV de yasak!
Sadece MErak
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Yavuz Sultan Selim Han
-
CaptainATX
- Kadim 999
Merhaba,
Güzel ve hassas bir konu hakkında yazdıklarınızı okudum . Ne yazikki bazı emek hırsızları bu yolla maden çekmeyi deniyorlar, bizlerin rutin kontrollerinde bir çoğu yakalanıyor fakat bu konuda bizlere yardımcı olmak istiyorsanız . Maden başında şüphelendiğiniz kişileri www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine bildirebilirsiniz.
Not: Son 1 aydır yaklaşık 60 hesap depolarıyla beraber kapatılmıştır bilginize....
Güzel ve hassas bir konu hakkında yazdıklarınızı okudum . Ne yazikki bazı emek hırsızları bu yolla maden çekmeyi deniyorlar, bizlerin rutin kontrollerinde bir çoğu yakalanıyor fakat bu konuda bizlere yardımcı olmak istiyorsanız . Maden başında şüphelendiğiniz kişileri www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine bildirebilirsiniz.
Not: Son 1 aydır yaklaşık 60 hesap depolarıyla beraber kapatılmıştır bilginize....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Merhabalar;CaptainATX yazdı:Merhaba,
İkv Desteğe çar ismini mi yollayalım yoksa oyun içi görüntüsünümü ?
avakado=eminönü
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
o botlar bile bana yetişemez hernekar ben maden çekerken banada hile yapıyorsun falan diye mesaj gelsede
isteyen herkezle yarışırım maden çekmeyi 29 lvl zamanında öğrendik :mrgreen:
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

MuRaTPoLaT yazdı:o botlar bile bana yetişemez hernekar ben maden çekerken banada hile yapıyorsun falan diye mesaj gelsedeisteyen herkezle yarışırım maden çekmeyi 29 lvl zamanında öğrendik :mrgreen:
Maden çekmeyi bizde biliyoz burda anlatmayayım hadi
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş