İNANILMAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@
İNANILMAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@
ARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN 48 LVL LIK ÇARI VARDI ŞİFRESİNİ DOĞUM TARİHİNİ UNUTMUŞTU ARKADAŞINI ARAMIŞ ŞİFRE DEİŞMEDEN ÖNCEKİ BİLGİLERİNİ VERMİŞ AKŞAMA ÇARA GİRMİŞ BENDE GÖZLERİMLE GÖRDÜM HATTA MÜMKÜNMÜ BÖLE BİŞİ .. İNTERNETTE GEZİNDİM AMA BULAMADIM
Re: İNANILMAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@
nnne diyosun ya anlamadım
Boşver kimse anlamadı.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Tam olarak ne demek istiorsunuz ?
Iyi Forumlar
Iyi Forumlar
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
bunlar gun gectıkce cogalıyor bunlar bırı bunlara dur desınSinekvalesi yazdı:Tam olarak ne demek istiorsunuz ?
Iyi Forumlar
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Sen Tülayımı arıyon ? 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ya şey diyor. Şimdi bunun bi arkadaşımı ne varmış. Arkadaşınında 48 lwl charı olan bi hesabı varmış bu hesabının şifresini ve hesap bilgilerini unutmuş. Bu unutan arkadaşıda başka bi arkadaşını arayıp yardım istemiş o aradığı arkadaşıda çocuğa şifre değişmeden önceki hesap bilgilerini öğrenip söylemiş. Konuyu açan arkadaşta olaya 1. dereceden tanık olmuş ve gözlerine inanamamış. Ve böyle bişey mümkünmü diye soruyor.
Yani ben dikkatli şekilde b kaç defa okuyarak bu tanıya vardım. İnşaallah doğru anlamışımdır
Yani ben dikkatli şekilde b kaç defa okuyarak bu tanıya vardım. İnşaallah doğru anlamışımdır
- Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
- TANIMSIZ
TANIMSIZ KARDEŞİM AYNEN ÖLE
Tercümanlığını yaptığın diL hangisi türkçeyi anımsatıyor gibi .TANIMSIZ yazdı:Ya şey diyor. Şimdi bunun bi arkadaşımı ne varmış. Arkadaşınında 48 lwl charı olan bi hesabı varmış bu hesabının şifresini ve hesap bilgilerini unutmuş. Bu unutan arkadaşıda başka bi arkadaşını arayıp yardım istemiş o aradığı arkadaşıda çocuğa şifre değişmeden önceki hesap bilgilerini öğrenip söylemiş. Konuyu açan arkadaşta olaya 1. dereceden tanık olmuş ve gözlerine inanamamış. Ve böyle bişey mümkünmü diye soruyor.

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
sen heralde profesyonel tercümanlık yapıyosunTANIMSIZ yazdı:Ya şey diyor. Şimdi bunun bi arkadaşımı ne varmış. Arkadaşınında 48 lwl charı olan bi hesabı varmış bu hesabının şifresini ve hesap bilgilerini unutmuş. Bu unutan arkadaşıda başka bi arkadaşını arayıp yardım istemiş o aradığı arkadaşıda çocuğa şifre değişmeden önceki hesap bilgilerini öğrenip söylemiş. Konuyu açan arkadaşta olaya 1. dereceden tanık olmuş ve gözlerine inanamamış. Ve böyle bişey mümkünmü diye soruyor.