GM,[DEV] Cevap Atarsalar Şaşarım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

GM,[DEV] Cevap Atarsalar Şaşarım

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

Arkadaşlar gerek yönetim gerek bizler İKV'ye bir değer veriyoruz.Yaşadımız gün içinde belki bir belkide yarım günümüzü İKV ile geçiriyoruz.Neden?İKV verilen bir değer...
Peki bizlere değer veriliyor mu?
İstanbul Kıyamet Vakti nin hikayesi biliyoruz ama bu gidişle İstanbul Kıyamet Vakti oyunu kıyamete uğrayacak.
GM,DEV gibi üst düzey yöneticilere yönelik yapılan konularda hiç bir destek alınmadığı apaçık ortadadır.Oyuncuların çok önemli sorunlarına bir türlü çözüm bulunmuyor.Alın birkaç sorun ve çözümü bulunmayanları;
@ Bağlantı kesildiğinde görevin iptal olması,
@ Er Meydanında bağlantı kesilmesinden dolayı Eminönü'nde doğması,
@ Oyuncuların Er Meydanı hakkındaki anketteki 1.Er Meydanı oy oranın yüksek olduğu halde bir icraat yapılmaması,
vb. bir çok sorun çözümü bulunmayan bir çok sorun...
NOT:Bağlantı kesilmesi kesinlikle internet ile alakalı değil TAMAMİYLE İKV İLE İLGİLİ BİR SORUNDUR.Nasıl biliyorsun demeyin.Çünkü aynı internet kafede 5 arkadaş oynuyoruz ve 5 kişiden 1 i oyundan düşüyor.Ancak Net kesilmiyor.
Hadi Gm ler o kadar konu açmışsıznız buna da bir cevap atın :D :mrgreen:
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM,[DEV] Cevap Atarsalar Şaşarım

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bağlantı kesildiğinde görevin iptal olması
Bence oyundaki en büyük ve en sinir bozucu hata
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

:D :D :D :D
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

NOT:Bağlantı kesilmesi kesinlikle internet ile alakalı değil TAMAMİYLE İKV İLE İLGİLİ BİR SORUNDUR.Nasıl biliyorsun demeyin.Çünkü aynı internet kafede 5 arkadaş oynuyoruz ve 5 kişiden 1 i oyundan düşüyor.Ancak Net kesilmiyor.
Hadi Gm ler o kadar konu açmışsıznız buna da bir cevap atın

yav saçmalama internet gitmiyorkı bu her oyunda vardır diğer online oyuncuları buna dc der yanı suncuda kı lagtan ve yoğunluktan server birini düşürüyor tabi benim bildim bu .....
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

al işte sıkıntı burda bağlantısı giden diğer oyunlarda mesela metin2 de görev iptal olmuyor ancak ikv de görevler iptsl oluyor
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

SaDRaZaM yazdı:NOT:Bağlantı kesilmesi kesinlikle internet ile alakalı değil TAMAMİYLE İKV İLE İLGİLİ BİR SORUNDUR.Nasıl biliyorsun demeyin.Çünkü aynı internet kafede 5 arkadaş oynuyoruz ve 5 kişiden 1 i oyundan düşüyor.Ancak Net kesilmiyor.
Hadi Gm ler o kadar konu açmışsıznız buna da bir cevap atın

yav saçmalama internet gitmiyorkı bu her oyunda vardır diğer online oyuncuları buna dc der yanı suncuda kı lagtan ve yoğunluktan server birini düşürüyor tabi benim bildim bu .....
Hah ya sonunda sadrazam çık şı gm modundan oh be :lol:
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Sizi şaşırtmak için olmasa da;

Merhaba,

Yönetim olarak oyunculara değer vermediğimiz düşüncesine kapılan tüm kullanıcılarımızı, oyunumuzun ilk hallerini ve bugünden daha önceki geçmişini hatırlamaya davet ediyorum ve bu konuda başka birşey söylemeye ihtiyaç duymuyorum.

Gün geçtikçe gelişen oyunumuzda, gelişimin gidişhatını belirleyen en temel taş oyuncularımızdır. Önerilerinizi destek formumuzdan bizlere ulaştırabilirsiniz. Aynı şekilde tüm oyuncularımız, öneri yaparak gelişime katkıda bulunabilir.

Son olarak;
viewtopic.php?f=52&t=18 adresinden Forum Kuralları'nı incelemenizi tavsiye ederim. Nitekim konunun kilitlenmesine 4. madde sebep olmuştur.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön